עבור לתוכן

הגברה לאוזניות וחיבור מחשב לרסיבר

Featured Replies

פורסם

מה קורה חברה כבר שנים שלא כתבתי פה :hi:

קיצר, התחדשתי בBEYERDYNAMIC DT 880 חדשות מEBAY, אוזניות חמודות מאוד :-)

כבר בהזמנה חששתי שיש מצב שההתנגדות שלהם (OHM) תהיה חזקה מדי בשביל יציאת כרטיס קול ומסתבר שזה אכן המצב...

אפשר לשמוע איתם אבל זה פשוט לא נותן להם מספיק עוצמה בשביל לנצל אותם באמת כמו שצריך.

אז עשיתי ניסוי והבאתי את המערכת סטריאו NAD מהסלון וחיברתי למחשב דרך כניסת הCD של הרסיבר בחיבור RCA, שומעים סבבה אבל אני לא בטוח שיש תאימות מושלמת... יכול להיות שבכלל המערכת הזאת לא הכי מתאימה לחיבור למחשב.

יש לה 4 כניסות סטריאו בחיבור RCA של VIDEO-CD-TAPE-PHONO בסך הכל הCD נתן סאונד שנשמע טוב מאוד וכל השאר בכלל לא התאימו.

אז כרגע אני מחפש לקנות רסיבר כלשהו (כנראה 2.0 כי אני גם בונה על מערכת כזאת בעתיד) גם לאוזניות וגם למערכת וגם שיהיה רדיו על הדרך.

מה שמעניין אותי זה איך לחבר כרטיס קול לרסיבר בצורה שהכי פחות (או בכלל לא) תסרס את האות שיוצא מהכרטיס קול, יש כניסות דיגיטליות לרסיברים שמתיאמות לכרטיס קול ? (בכל מקרה למגבר שיש לי פה כרגע אין, והוא גם חוזר לסלון היום :silly: )

הכרטיס קול שלי הוא M-Audio Revolution 7.1

יש גם אפשרות שאני פשוט אלך על מגבר לאוזניות אבל אני לא כל כך בקטע של להשקיע עוד כסף רק בשביל ההגברה הספציפית הזאתי... אולי אם יש לכם המלצות שיעשו חסד עם האוזניות שלי ולא ירוקנו לי את הכיס אז אני אשמח לשמוע :-)

תודה,

אוהד.

פורסם

אהלן אוהד,

תתחדש ותהנה מהאוזניות. עם כרטיס כמו שלך חיבור דיגיטלי לרסיבר בשביל סטריאו יהיה דיי שטותי.

לדעתי כדאי לך לחבר אנלוגית, ולעשות שימוש במגבר אוזניות פשוט כיוון שזה יהיה פי כמה יותר טוב ממה שיש בכל החרתא של הרסיברים. תנסה לרכוש מגבר פשוט מאיביי סגנון הפימטה אולי. יעלה לדעתי באיזור ה-100$ כל הסיפור.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

חיבור אנלוגי ז"א מהיציאה הרגילה (הירוקה) לרסיבר ? אבל השאלה היא לאיזה כניסה ברסיבר... ואיזה כניסה אמורה להיות לחיבור כזה ברסיברים חדשים :nixweiss:

בכל אופן, אני די נרתע כרגע מלקנות מגבר אוזניות בגלל המחיר, זה להפרד מעוד איזה 600 שקל בלי להרגיש, וקצת קשה לי עם זה עכשיו.

רסיבר לעומת זאת תהיה כבר השקעה שונה.

הקטע שאני לא מבין למה יציאת HEADPHONES מרסיבר איכותי ועוצמתי לא תתן לי את האיכות של מגבר אוזניות ?

ומצאתי באיביי המון מגברי אוזניות, חלקם פשוטים מאוד וחלקם מגברי מנורות יקרים, הקטע שיש שם הרבה מגברים אפילו מבוססי בטרייה והם אומרים שהם נותנים הגברה שקופה... שווה בכלל להסתכל על זה ?

בגדול, אם מגבר אוזניות יפתח בפני עולם אחר של סאונד שלא הכרתי אני בהחלט אשקול את זה אבל אם רסיבר נותן לי דבר דומה אז זה ממש בזבוז מבחינתי, מה גם שרוב השימוש יהיה במעגל של MP3/WAV-כרטיס קול - מגבר אוזניות/רסיבר - אוזניות, אז אולי מגבר אוזניות לא יתן לי את מה שאני מחפש ?

תקן אותי אם אני טועה, באמת שאין לי מושג בקטע של מגברי אוזניות כלום.

פורסם

כה, יציאה ירוקה.

בנוגע לרסיברים. זה שיש לך רסיבר מגניב ונוצץ לא אומר שיש לו יציאה טובה לאוזניות. בדר"כ אותו החרא נמצא בכולם. מגבר סביר יעשה הרבה יותר טוב. ב-400 שקל אפשר להביא דברים נחמדים מאוד. תבוא את ה-Go Vibe שעולה לא הרבה. אני אישית מאוד אהבתי את ה-880 עם הפימטה :)

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים