עבור לתוכן

איך אני צורב סרט של 760 מגה על דיסק של 700 מגה ?

Featured Replies

פורסם

יש לי מלאי סרטים ענק בארד-דיסק ואני חייב לפנות מקום הבעיה היא שרוב הסרטים תופסים כצת יותר מ 700 מגה אז כאשר הם תופסים

משהו כמו 720 אז עם התוכנה של נירו אני מצליח עוד לצרוב גלל כול העובר-ברן

אבל הבעיה היא כאשר יש לי סרטים שתופסים יותר ממה שהעובר-ברן יכול לצרוב ואין לי דיסקים של 800 מגה (יש לי סטוק של דיסקים עם מגה700) ניסתי אפילו לנסות ולקבץ את ההסרטים אבל זה לוקח מלא זמן ומקבץ רק מגביטים בודדים , אז יש הצעות ?

פורסם

אתה יכול להמיר אותם מחדש באיכות קצת יותר נמוכה ב-VirtualDub זה יקטין את את הגודל שלהם, אני ממליץ לך להשתמש בקודק Xvid כי הוא מהיר ויחסוך לך את זמן ההמרה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתפשר על האיכות !!!

פורסם

אז תקנה דיסקים בעלי קיבולת גבוהה יותר ...

פורסם

או שבעזרת אותה VIRTUAL DUB אתה יכול לחתוך סרטים באמצע. וככה נגיד להשאיר מהם 700 ובסוף לעשות דיסק שבו נשארו כל השאריות של ההמשכי סרטים

פורסם

אתה יכול לעשות רק דבר אחד - ללכת לקוסם שיעשה לך קסם.... :D

הקיצר - אתה לא יכול , אין קסמים, 760 לא יכנסו ל 700 , זה חוק מתמטי. השאלה אם זה באמת 760 מגה, השאלה אם קראת את זה בקילובייט או במגהבייט, גם יכול להיות שמדובר ב MPEG שנצרב במוד של 800 מגה לדיסק. (מוד של אודיו).

בכל מקרה אני לא מבין איך יש לך כל כך הרבה סרטים מעל 700 מגה , לא מפיצים כאלה....

פורסם

ברגע שתצרוב אותם בשיטה המתאימה להם(לדוגמא יכול להיות SVCD/VCD) הם רוב הסיכויים יתאימו בדיוק לדיסק (ככה הם מוכנים מראש)

פורסם

מה שאני מציע לעשות זה לחלק את הסרטים לכמה חלקים, ואז לצרוב יותר מדיסק אחד לסרט, אין לך ברירה.

פורסם

הקיצר - אתה לא יכול , אין קסמים, 760 לא יכנסו ל 700 , זה חוק מתמטי.

אפשר קצת יותר הסבר למה אי אפשר לצרוב 760 מגה או יותר בדיסק של 700?

פורסם

"אפשר קצת יותר הסבר למה אי אפשר לצרוב 760 מגה או יותר בדיסק של 700? "

אתה רציני ? ? ? , אני מקווה שזה ציניות,

בהנחה שאכן מדובר בסרט שהוא לא MPG (שיכול להצרב כVCD במוד שבו על דיסק של 700 יש 800כמו באודיו) אלא סרט DIVX או דומה ואכן תופס 760 מגה (בספירת מגהבייטים בה יש בדיסק 703 מגה, ולא ספירת קילובייטים או בייטים ) אז כל עוד הסרט נשאר במצבו הנוכחי ולא עובד שינוי כדי לתפוס פחות מ760 מגה - אז לא יהיה ניתן לצרוב אותו על דיסק של 703 מגה רגיל , גם עם אוברברן.

באמת לא ברור לי מה הייתה השאלה....

פורסם

הקיצר - אתה לא יכול , אין קסמים, 760 לא יכנסו ל 700 , זה חוק מתמטי.

אפשר קצת יותר הסבר למה אי אפשר לצרוב 760 מגה או יותר בדיסק של 700?

יש היום דיסקים של 800 מ"ב. אני לא מבין למה ההתעקשות לצרוב על דיסק של 700? בכל מקרה התשובה שלך נעוצה בשאלה.

פורסם

אתה יכול להמיר אותם מחדש באיכות קצת יותר נמוכה ב-VirtualDub זה יקטין את את הגודל שלהם, אני ממליץ לך להשתמש בקודק Xvid כי הוא מהיר ויחסוך לך את זמן ההמרה.

יש עוד תוכנות חוץ מזאתי ?

פורסם

זאת תוכנה מצויינת ופשוטה לשימוש. אפשר גם עם Adobe Premiere ועם intervideo WinProducer - תוכנות עריכת סרטים

פורסם

מדוע ב VCD נצרב יותר מידע על דיסק?

פורסם

ב VCD לא נצרב יותר מידע. זה כמו שצורבים דיסק אודיו, אז נכנסות 74 דקות (על דיסק של 650 מ"ב), זה פשוט צורה אחרת של מדידת כמות המידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים