פורסם 2007 ביוני 218 שנים קראתי באחד המודעות פרסום שאפשר לראות במחשב טלויזיההאם זה באמת נכון?איך זה פועל?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים אתה מקבל עם הכרטיס תוכנה שבה אתה רואה את הטלויזיה, החיבור מהממיר נכנס לכרטיס מאחורי המחשב (או שזה חיצוני), ממש פשוט.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר אני חייב גם כרטיס מסך טוב כדי שיראו טוב?והאם אפשר להקליט המחשב את השידור?ומה זה אומר להעביר את ההחיבור מהממיר לכרטיס מאחורי המחשבשככה אני לא אוכל לראת טלויזיה?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים עם כרטיס טלויזיה אתה יכול לראות טלויזיה במחשב וגם להקליט תוכניות מהטלוזיה....אין קשר לכרטיס מסך.בקשר ל-ומה זה אומר להעביר את ההחיבור מהממיר לכרטיס מאחורי המחשבשככה אני לא אוכל לראת טלויזיה? הוא התכוונן לזה שאם אתה קונה כרטיס טלוזיה אתה פשוט מחבר את הממיר לכרטיס שמאחורי המחשב.. (או שאתה קונה כרטיס חיצוני שנמצא מחוץ למחשב)
פורסם 2007 ביוני 518 שנים וניתן לחבר את הטלויזיה בנוסף למסך הקיים רק בעזרת כרטיס מסך או שצריך גם כרטיס טלויזיה? יש לי כרטיס מסך בשם:7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E
פורסם 2007 ביוני 618 שנים אתה לא חייב ממיר. פשוט לרוב הארץ יש מירים אז כתבתי "ממיר" יש לך כמה אשפרויות: 1) כרטיס מסך עם הטכנו' המתאימה (VIVO) 2) כרטיס טלוזיה - נראה לי עדיף.... כרטיס טלויזיה עולה בערך 300 שקל (אני לא מדבר על משהו רציני אבל כרטיס סבבה...) יש כרטיסים חיצוניים ופנימיים. החיצונים עולה יותר. אני לא ימליץ לך על אחד כי אני לא הכי מבין בזה אז אני מעדיף שמשהו אחר יגיב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.