עבור לתוכן

מחפש תוכנות לסימביאן (נוקיה N73 וE65)

Featured Replies

פורסם

אגב, היות שכבר יש פה איזה דיון E VS N קטן, הרשו לי לשאול- E61\i, יש בארצנו? והאם מומלץ? מצלמה לא כ"כ חשוב לי פה, יותר התוכנות, קישוריות ונוחות שימוש.

פורסם

יש לי E61 וזה נחמד אבל גדול מדי, עדיף את הE65 שהרבה יותר נוח מה שכן, הרמקול ב E61 פשוט חזק

פורסם

מממ..אבל ל65 אין QWERTY... יודעים מה, אני אפתח תר'ד חדש בעניין הזה. נימ, היות שיש לך E61, אפשר חוות דעת? נוחות שימוש\ עד כמה באמת אפשר להשתמש בכל הפיטצרים שלו? אבל לא פה, אני אפתח חדש :)

פורסם

אממ....

הרשו להחזיר את הדיון טיפה אחורה....

המצלמה של E65 לעומת N73.

עד כמה המצלמה של N73 יותר טובה?

איפה אפשר למצוא תמונות לדוגמה?

מה הרזולוציה המירבית של שני מגה פיקסלים?

פורסם

תודה רבה

האמת, לפי התמונות הללו המצלמה של N73 ממש לא הרשימה...... :-\

אציג בפניכם את מלוא ההתלבטות שלי:

כרגע יש לי נוקיה 3100 (כן כן, ענתיקה אבל טלפון מאוד נוח.....)

אני מעוניין לשדרג לטלפון דור 3 ומתלבט בין שלושה דגמים:

N73, E65 ו- K800I

מה שמושך אותי ב-E65 זה WIFI אבל בשאלה שלי היא עד כמה הוא באמת שימושי??? כמה איזורים עם HOT SPOTS באמת יש בארץ?

N73 כנראה ירד מהפרק כי הממשק האיטי שלו ממש ישגע אותי.......

K800I כמובן מצטיין במצלמה אבל אין לו WIFI (מה שדי מבטל לי את האפשרות של אינטרנט כי אני לא רואה את עצמי משתמש ב-GPRS בגלל העלות וגם בגלל הצורך להצטרף לחבילה של דור 3 שעלותה 15 ש"ח באורנג'..... או שבכל מקרה עם טלפון כזה חייבים להצטרף? מישהו יודע?) וגם הדפדפן שלו פחות טוב מאשר של נוקיה. מצד שני, הוא זול יותר בכ-800 ש"ח.

דעתכם?

פורסם

"מצטיין במצלמה" זה לא כזה נכון לשום פלאפון. נכון, יש לו מצלמה מעולה, *יחסית לפלאפון* שזה לא מעולה במיוחד. שיחקתי די הרבה עם המצלמה של הK800I, נחמד לא יותר. ממש לא תחליף למצלמה רגילה, אפילו אם היא סבוניה דיגיטלית.

אגב בגלל זה וויתרתי על מצלמה בפלאפון. גימיק נחמד, ואפילו עדיף שתהיה איזה מצלמת 2MP נחמדה, אבל לשלם יותר על מכשיר שהוא כאילו "מצלמה" לא הייתי עושה.

לשאלתך כמה HOTSPOTS יש בארץ...

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2416,00.html

פתח הIE

פורסם

אם הייתי במקומך הייתי לוקח E65

אני מעדיף עיצוב,תחכום, נוקיה וWIFI על מצלמה

פורסם
  • מחבר

וכנראה שבאמת אני יבחר בסופו של יום את הE65 אבל מה איכפת לי לבנתיים שבועים להסתלבט על הN73 ...ועוד 10 ימים לבקש משרות לקוחות שישלחו לי את ה65 לבית..נכון או לא??

וחוץ מזה מה עם אתרים ולינקים לתוכנות למכשירי הסימביאן ע"מ להתחיל לנצל את הממשק כמה שיותר ובכמה שיותר נוחות..תוכנות,משחקים שאפשרי להוריד ותוכנות שימושיות ליום יום יתקבלו בברכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים