עבור לתוכן

מחפש תוכנות לסימביאן (נוקיה N73 וE65)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

כמו שידוע לכם מתרד קודם רכשתי את שני המכשירים האלו לאבי ולי ואני מאוד התרשמתי לחיוב מהנוחות של הE65 ומהעובי הקטן מאוד שלו אבל יש חסרון שהוא לדעתי ענק והוא המצלמה (רק 2מגהפיקסל) זה ממש ממש קצת ובאסה לי מאוד לא מושך אותי לצלם תמונות כמו שהייתי איזה יומיים עם הN המלצמה משכה אותי לצלם תמונות פשוט..בE אני כבר מכיר את האיכות ככה שזה לא מושך ובכללי פלאפון כזה בלי מצלמה עם איכות רצינית זה פשע!!!

יש לי עוד שבועיים להחליט אם אני רוצה להחזיר אותו או לא.מה אתם אומרים עליו כי לפי דעתי הוא מאוד נוח ומרשים רק המצלמה מבאסת טוטאלית את המכשיר!!!

והאם כדאי להחליף אותו לN השחור שמגיע עם1גיגה זיכרון לעומת הE???

פורסם

אל תתקרב ל N73 ME

אותה גברת בשינוי אדרת.

דע לך שגירסת הסימביאן של הN73 ישנה יותר והמכשיר איטי יותר, לדוגמא זמן ההדלקה שלו ארוך פי 70% (!) מE65, ואין לו גם WIFI

E65 מכשיר מצוין ואם אתה רוצה להשתדרג מבחינת מצלמה יש את הN95

ומה הקשר של הכותרות לנושא האשכול?

פורסם

לדוגמא זמן ההדלקה שלו ארוך פי 70% (!) מE65

פי 70% זה בחיים לא יכול להיות... אולי ארוך ב70% יותר, או פי 1.7.. אבל פי 70% אין מצב...

פורסם

התבלבלתי עם משהו אחר

זמן ההדלקה פחת ב10 שניות לפחות והמהירות הכללית גדלה פי 5

פורסם

לגבי N95, להתרחק ממנו, פיסת זבל.

בנוי בצורה נוראית (שברירי מאוד), מלא באגים, איטי בטירוף, סוללה שלא מחזיקה אפילו יום, המצלמה לא כזו מדהימה, וגם האיכות של המוזיקה בינונית מאוד.

פורסם
  • מחבר

עדיין אני כרגע "חי" עם ה65 והוא מכשיר נורא איכותי,מהיר(לא יודע אם ב70%מה 73 אבל אולי ב10% מהיר ממנו)ואבא שלי עם ה73 לבנתיים ואני לא יודע מה להחליט האם להחליף ל73 שמגיע עם מצלמה 3.2 מגה ומסכים ועדשות מצלמה של CARL ZEISS שהם איכותיות ברמה עולמית או להישאר עם ה65 שהוא מאוד אלגנטי,דק,מרשים מאוד מאוד אבל עם מסך בגודל של ה628X למינהם(אבל באיכות רזולוציה פי 10 יותר טובה)???

יש לי שבועיים להחליט והE65 הוא מכשיר מאוד מאוד מרשים חיצונית ועדיין עם סימביאן שפועל ומסתנכרן עם העברית יותר טוב מה73 אך לא להגזים בקצת יותר לא ב70%יותר...כמובן ששניהם עם התוכנה החדישה ביותר..אולי תעזרו לי להחליט כי עדיין חשובה לי מצלמה ועל הN85 אין מה לדבר מבחינת מחיר כי הוא בשמיים כרגע אבל אני לא משלם על 2 המכשירים שקל אחד שילמתי על ה65 וה73 360 ש"ח תשלום אחד וזהו זה אין החזרים ושטויות(לאחר "קומבינה" שאורנג עשתה עליי בטעות בחשבונית)..תעזרו לי להחליט בבקשה(ולמה לעזאזל יש כלכך הרבה מקום למסך ב65 לא הגדילו אותו לפחות כמו הN73????)

ואגב האם יש אתר עם תוכנות שאפשרי להוריד לסימביאן..כמו תוכנות ניהול או ממשק וכאלה??

פורסם

בנוי בצורה נוראית (שברירי מאוד), מלא באגים, איטי בטירוף, סוללה שלא מחזיקה אפילו יום, המצלמה לא כזו מדהימה, וגם האיכות של המוזיקה בינונית מאוד.

פיסת זבל הוא ממש לא.

זה שיש את ענין הקליק לא הופך אותו לשברירי מאוד, לך תדע אולי זה רק בפס יצור אחד.

עוד לא נתקתי בבאג אחד שלו, אולי תאיר את עיני? וגם אם יש,תסמוך על המתכנתים של נוקיה, שבעדכון גירסא הבא זה יפתר.

איטי בטירוף? מערכת הסימביאן הכי מהירה שיצאה עד היום, מהירות מטורפת של משחקים ותפריט זורם

אם תפעיל כל היום את הWIFI והBT והדור השלישי אף סוללה לא תחזיק לך יום שלם, במיוחד לא של מכשיר כזה.

ושי, אל תתקרב לN73.

אני לא חושב שתסדר איתו או במיוחד אבא שלך.

וגם המצלמה שלו לא אי אי אי

הE65 בחירה מצוינת.

פורסם

איטי בטירוף?

זה המכשיר עם המעבד הכי מהיר של נוקיה ובכל הביקורות מדברים על זה שהוא ממש מהיר

המצלמה היא אחת מה2-3 הטובות ביותר שאפשר למצוא בסלולרי

על מה אתה בכלל מבסס את הדברים שלך?

פורסם

בטח על מה שהוא שומע מאחרים.

המעבד שלו לא הכי מהיר/חזק .

יש לו 332MHZ ול5700/E90/6110 יש 369MHZ

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם הE65 בחירה מצויינת במיוחד שהסליידר שלו עדין מאוד(לא שאני פותח אותו 100 פעם ביום) אבל היה לי נסיון קצת לא נעים עם ה6280 שלי הקודם שהסליידר שלו ושל עוד הרבה חברים שלי התחיל להרעיש שפותחים/סוגרים אותו והוא היה "רוקד" די בחופשיות וזה מה שאני מפחד שיקרה עם הE65 לעומת הN73..קראתי עליו מלא סיקורים באתרים בחו"ל והוא קיבל הרבה תשבוחות אך לוקה טיפה בחסר בנוגע למצלמה ורדיו ורמקול "יחסית" חלש(יותר חזק מה6280 אבל הרבה יותר חלש ופחות איכותי מהN73)..תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

מה שביאס אותי ב-E65 זה המצלמה, לא האיכות אלא המצב צילום - הוא כמו שאתה מצלם במצלמה הקידמית ב-N73 או כמו שאתה מצלם ב-6680...

התמונה כזה בריבוע קטן באמצע המסך ולא על מצב Landscape על כל המסך.. אבל אכן מכשיר מעולה!

לדעתי ה-N95 עדיף, למרות כל מה שאומרים עליו - אני לא מתת על ה-N95, אבל הוא בהחלט יותר טוב מה-E65 בכל פרמטר כמעט.

פורסם

כולל במחיר

פורסם

שמעו, הN73 באמת יותר טוב מהE65 אבל יש לכם כוח עכשיו לצרוב גירסאות ותראו איזה ענק הוא.. ממש לא פרקטי

פורסם
  • מחבר

בקיצור כבר הגענו להחלטה שהE65 דווקא יותר טוב מN73 אבל זה לשיקולך JON1...רק מסך יותר גדול יש לו ומלצמה יותר איכותית חוץ מזה הכפתורים קטנים יחסית ומכשיר מאוד איטי ולא פרקטי.

בקשר לתוכנות לסימביאן(כל מיני אתרים שאפשרי להוריד משם תוכנות איכותיות ותוכנות שאפשרי להשתמש ביום יום אודה ללינקים פה או בפרטי אנשים)..בקיצור יש לי שבועיים להחליט איזה מכשיר לקחת..ויש לי את שניהם בבית ככה שזה עדיין מוקדם מכדי לומר כי לשניהם יש שימוש שונה.

פורסם

אל תתקרב ל N73 ME

אותה גברת בשינוי אדרת.

ושי, אל תתקרב לN73.

אני לא חושב שתסדר איתו או במיוחד אבא שלך.

וגם המצלמה שלו לא אי אי אי

הE65 בחירה מצוינת.

שמע זה מה שאמרתי כל הזמן.

אבל אתה רוצה מצלמה ומכשיר חזק אז בקטע הזה הN73 עולה על הE65.

הוא בלטה רצינית... ::)

ועוד מעט מגיע הN76 שיש לו 9.2 אבל אין לו WIFI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים