פורסם 2007 ביוני 118 שנים אוקיי אז ככה:חילקתי בעבר את ההרדיסק של ה160 G ל20 ל-C שהוא הפריימריולסקנדרי נתתי ל-D 130ול-E 10משהו כזה ככה חילקתי....בכל מקרה אני רוצה להעביר את E בחזרה לסי בגלל שאין עליו כלום אבל הוא לא נותן לי... למה? ואיך אני עושה את זה עכשיו? ואני הכי לא רוצה לפגוע ב-D כי כל הדברים שם....מישהו יודע???תודה מראש
פורסם 2007 ביוני 118 שנים אתה לא מעביר את E ל-C, אתה מבצע 2 פעולות לפי הסדר:1. ממזג את E עם D.2. מעביר מD ל-C כמה שאתה רוצה.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים תשתמש באשף הרחבת מחיצהשהוא ישאל אותך מאיפה לקחת מקום תבחר את מחיצה Eאו שתמחק את מחיצה E (וזה יהפוך להיות UNALLOCATED SPACE)ואז תוכל לעשות RESIZE לC ולהוסיף את המקום
פורסם 2007 ביוני 118 שנים תשתמש באשף הרחבת מחיצהשהוא ישאל אותך מאיפה לקחת מקום תבחר את מחיצה Eאו שתמחק את מחיצה E (וזה יהפוך להיות UNALLOCATED SPACE)ואז תוכל לעשות RESIZE לC ולהוסיף את המקוםזה בלתי אפשרי לעשות את זה בצורה הזאת, חלוקה של מחיצות גם מחלקת את הדיסק ל-3 איזורים פיזיים ניפרדים,לדוגמה:לצורך העניין ולמען ההבנה מבנה דיסק שחולק ל-3 מחיצות:כונן C מסקטור 1 ועד לסקטור 100כונן D מסקטור 101 ועד לסקטור 200כונן E מסקטור 201 ועד לסקטור 300ככה נראה הדיסק מבחינה פיזית: C D E !-------------------------!-----------------------!--------------------!אתה לא יכול להעביר ישירות את E ל-C וזאת אפילו אם אתה מוחק את המחיצה לגמרי, ולכן אתה חייב למזג אותה עם D ורק אח"כ להעביר מ-D ל-C שיש ביניהם "קיר" משותף.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים התוכנה עושה את זה באופן שקוף למשתמש אתה לא צריך להסביר לה שתעביר לD ואח"כ לC אתה פשוט בוחר את הצורה הסופית שאתה רוצה את הכוננים
פורסם 2007 ביוני 118 שנים האמת, יכול להיות שהגירסה האחרונה של PM יכולה לעשות את זה (אם אתה אומר אז כנראה אתה יודע), אני פשוט משתמש בגירסה ישנה יחסית שלא מאפשרת את העניין, לא ידעתי שבגירסאות האחרונות של התוכנה הם הפכו את כל העניין הזה לשקוף.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים קח עצה ידידותית בפעם הבאה שאתה צריך לבצע מטלה כזאת, תשתמש בACRONIS DISK DIRECTOR היא פשוט 2 ליגות מעל הPM המיושנת אני לא בטוח שהדרך השניה שציינתי תעבוד בPM אבל הWIZARD בוודאות עובד
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר זה בלתי אפשרי לעשות את זה בצורה הזאת, חלוקה של מחיצות גם מחלקת את הדיסק ל-3 איזורים פיזיים ניפרדים,לדוגמה:לצורך העניין ולמען ההבנה מבנה דיסק שחולק ל-3 מחיצות:כונן C מסקטור 1 ועד לסקטור 100כונן D מסקטור 101 ועד לסקטור 200כונן E מסקטור 201 ועד לסקטור 300ככה נראה הדיסק מבחינה פיזית: C D E !-------------------------!-----------------------!--------------------!אתה לא יכול להעביר ישירות את E ל-C וזאת אפילו אם אתה מוחק את המחיצה לגמרי, ולכן אתה חייב למזג אותה עם D ורק אח"כ להעביר מ-D ל-C שיש ביניהם "קיר" משותף.כן.... ככה חשבתי....ואז אני פוגם ב-D ואני מה לא רוצה את זה..... כל העבודות וסרטים ועוד המון דברים שם.......באסה שזה ימחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.