פורסם 2007 ביוני 118 שנים אני בונה מארז חדש ושמתי לב שלאנשים קרה הרבה פעמים שניסו לחבר לוח אם לבד ושרפו אותו.הייתי רוצה לדעת למה זה קורה? והאם אפשר למנוע את זה?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים אני בונה מארז חדש ושמתי לב שלאנשים קרה הרבה פעמים שניסו לחבר לוח אם לבד ושרפו אותו.הייתי רוצה לדעת למה זה קורה? והאם אפשר למנוע את זה? לא שנתקלתי אבל אם נשרף תחליף.בשביל זה יש אחריות
פורסם 2007 ביוני 118 שנים והחברות נותנות להחליף לוח ככה שנישרף?אם אתה לא מנסה להחליף כמה וכמה לוחות בתקופה קצרה אין להם שום סיבה לא להחליף
פורסם 2007 ביוני 118 שנים זה בכלל לא משנה מה הסיבה אם לא עובד אז מחליפים, בד"כ בחדש אבל כבר נתקלתי במצב שנתנו לי פעם לוח אם משומש של חברה אחרת אבל זהה בתכונות.כמובן שאם יראו נזק פיזי ישאלו שאלות אבל כידוע רוב הנזקים והתקלות הם פנימיים.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים בכל מקרה, זה מאוד פשוט לבנות ספייסרים - כל חומר מבודד יעשה את העבודה.. אם אתה מתחיל איזה פרויקט אז בפורום אלקטרוניקה ומודינג אתה תוכל למצוא תשובות כמעט להכל...
פורסם 2007 ביוני 118 שנים לא עם :אני בונה מארז חדשאז אין לו או שהוא צריך לפרק ממארז ישן...בכל מקרה זה לא כזה מסובך..
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר תודה על התגובות אודה לכם אם תגידו לי מה זה ספייסרים? זה פשוט משהו שמבודד בין הלוח לבין המארז כמו חתיכת גומי גדולה עם חורים לברגים כי פשוט לא ראיתי באף מארז כזה... ולכל מי שאמר תחליף לוח לא נשרף לי אני פשוט מנסה לבנות את המארז המושלם אז פשוט לקחתי כל מיני שברים שמפריעים לי במארזים והייתי רוצה לשפר ומשפר אותם.וזה אחד מהבעיות שחברים שלי אמרו לי אז רציתי לדעת אם אפשר למנוע את זה ע"י המארז עצמו. עריכה: מצאתי מה זה ספייסרים תודה! אבל זה לא ממש מבודד לגמרי הספייסרים עצמם עדיין מוליכים רק פחות מהמארז עצמו - בדרך כלל עשויים עם ציפוי פליז או אבץ לפי מה שהבנתי אבל לפי הטבלה של המוליכות החשמלית עדיף ברזל הוא מוליך פחות מפליז ואבץ.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים הכוונה היא שהלוח "נלחץ" אל הפלטת ברזל של המארז ההלחמות שאתה רואה בצידו השני של הלוח יכולות לקצר ולשרוף את הלוח...מה שהבאת בתמונה אמור להתחבר אל החורים של הלוח שהם לא אמורים להיות מבודדים ולפעמים אפילו אמורים להיות מחוברים ע"י הלוח אחד לשני..הכוונה ספייסרים זה משהו שלא מוליך חשמל שימנע מהלוח לגעת בברזל במקומות שאסור שיהיה מגע חשמלי בהם..בראל.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מחבר בוא נחבר את מה שליאור אמר קודם שהחורים של הלוח אם הם כבר מבודד ולמה שאתה אמרת שזה אמור להרחיק את ההלחמות וכל מה שלמטה מהפנל עצמו שזה בעצם הספייסרים שהבאתי בתמונה.
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים The Shadow נראה לי שאתה אומר מה שהוא אמר.. פות הת'רד, כן הבנת נכון...... יש חורים שאמורים להתחבר למארז , והם קבועים ע"פ המידה של הלוח (ATX, BTX וכו.). ספייסרים אמורים להשאיר את הרווח במקומות האחרים שלא אמורים לגעת, והם אמורים להיות מבודדים. זהו, נראה לי שאין יותר מה להגיד על ספייסרים בשום דרך בראל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.