פורסם 2003 בפברואר 122 שנים אני מזמין השבוע מחשב מ PCH ואני לא יודע אם לקחת הרכבה (163 שקלס) ...בעקרון אני יודע להרכיב אבל אני מפחד...מה אתם אומרים זה מסוכן?גם אני מפחד מחשמל סטטי ובגלל שאני לוקח EPOX 8RDA+ שמעתי שישי קצת בעות איתו בהרכבה
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים אם עובדים נכון לא צריך להיות חשמל סטטי.. אבל אם לא הכרכבת בחייך מחשב, אני מציע שהם ירכיבו לך,אתה לא רוצה להרוס חומרה באלפי שקלים, נכון?
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים לא אמורה להיות בעיה של חשמל סטטי.אך עם זאת עדיף שהם ירכיבו.למרות שמנקודת מבט אחרת - תמיד צריכה להיות פעם ראשונה. ולמען האמת לא מדובר בצעד מסובך כל כך.
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים להרכיב מחשב זה די פשוט ברגע שאתה יודע מה אתה עושה! עצה שלי! אם יש לך חבר שמבין ויכול להרכיב איתך אז סבבה, ככה גם תלמד לפעם הבאה. אם לא זה המצב, אזי עדיף שירכיבו לך בחנות! בהצלחה!!!
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים 1. הוא מגיע עם ספר שמסביר בדיוק שלב שלב2. אם תקרא את הManual3. לא תשתמש בכח4. תשאל מה שאתה לא בטוחלא צריכה להיות שום בעיהואתה אפילו תהנה !
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים ואל שכח הכי חשוב אל תתחשמל כשאתה מחזיק את המעבד ביד כי זה יהרוס אותו בהצלחה חבוב
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים זו לא בעיה, אבל לא מומלץ לקחת את הסיכון. תן להם לעשות זאת. קח כהמלצה, אם ישנה אופציה שכזו, להיות לידם כשהם מרכיבים.
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים תרכיב בחנות במיוחד אם אתה לא ממש מומחה בעניין. יש דברים שעדיף להשאיר למקצוענים.
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים זה לא בדיוק פיזיקה גרעינית, רק לעבוד בעדינות ואם יש צורך אז לקרוא כמה מדריכים ברשת.הדבר שאותי מפחיד כל פעם מחדש זה מריחת המשחה הטרמית, חיבור הסינק והמעבד ללוח. חוץ מזה וב הדברים פשוטים למדי.
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים אני ממליץ להתקשר לחנות ממנה הזמנת את המחשב ותתווכח על ההרכבה ותדרוש שזה יהיה בחינם ותסביר להם שאם לא יסכימו אתה תעשה את ההזמנה בחנות אחרת שההרכבה בחינם,כמו סימפלטק למשל. ותגיד להם שהמצב בשוק היום כל כך@#%&^%$ שלא מצדיק את הדרישה שלהם.וגם הרכבת מחשב לא לוקחת יותר מ10ד' עבודה לטכנאי מקצועי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.