פורסם 2007 ביוני 118 שנים שלוםיש לי בקשה מוזרה.יש לי חבר שרוצה לקנות מסך חדש למחשב ויש לו CRT MAG 17" אבא שלו אומר שאין בעיה כספית אבל כל עוד המסך מתפקד אז הוא לא רואה שום טעם להחליףאיך אפשר להרוס את המסך? בעזרת מכות? מאיפה?לא משהו גלוי כמו לשבור את המסך וכו', משהו שניתן לעשות מבחוץ.תודה.זה נורא חשוב כי הבנאדם קנה מחשב חדש עם 8800GTX והוא מאוד רוצה לנצל אותו..
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מאחל לחבר שלך שאבא שלו ייגלה על המזימה הזדונית שלכם וייקרע אותו במכות(אני נגד אלימות במשפחה !).אגב מגנט על המסך אמור לעבוד.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים אם אבא שלו אומר אז כנראה יש לו סיבה !ולמה הוא קנה 8800GTX אש יש לו כולה 17" מעפאן ?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר כי הוא קנה מחשב מצוין והאמין שאבא שלו תכנן בקניה גם מסך ומסתבר שלא..תראו האמת שאני נגד זה.. והוא מתעקש שאני אעזור לו..ואין לו בעיה כספית כלל ואני מדבר על בכללליש הצעות?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים אגב מגנט על המסך אמור לעבוד.למרות שכל הת'רד הזה נראה לי הזוי, ובאמת למה הוא קנה GTX ללא כל אפשרות לנצל אותולהעביר מגנט חזק על פני המסך אמור להפריע לשדה המגנטי של השפורפרת והוא כאמור (ב-99% מהמקרים) יעשה נזק בלתי הפיך וידפוק את הצבעים ואת התמונה בצורה מאוד מוחשית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.