פורסם 2003 בפברואר 122 שנים ראיתי מדריך בVR-ZONE איך פורצים נראה פשוט למדי אבל צריך חומריםהבנתי שצריך משחה לא מוליכה ומשחה מוליכה האם נאנוט'רמ בלו 2 מתאימה כמשחה לא מוליכה ?ואיפה אני יוכל למצוא משחה מוליכה?ראיתי שהם השתמשו (במדריך) במשחה כזאתCircuitWorks Silver Conductive Greaseיש אפשרות למצוא אותה בארץ ?
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים יש צבע מוליך, אתה יכול להשיג (אתה יכול לחפש, קשה למצוא)בחנויות אלקטרוניקה.החומר הלא מוליך לסגור את הבורות זה בדר"כ סוג של דבק שמתקשה ואחרי זה אאפשר להתחיל בצביעה
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים מחבר אבל האם הנאנוט'רם מתאימה כמשחה לא מוליכה ?היא צריכה להתקשות ?ואם זה לא מתאים אז הדבק הט'רמי הזה מתאים Arctic Silver Adhesive ?ויותר יעזור לי שם של משחה מוליכה ומה זה הצבע הזה איך הוא בא?כמו באריזות של המשחות שקית\מזרק?
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים אתה יכול להשתמש בערכה של תיקון הפסי חימום האלה שיש בחלון האחורי באוטו (חומר מוליך).
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים אבל האם הנאנוט'רם מתאימה כמשחה לא מוליכה ?היא צריכה להתקשות ?ואם זה לא מתאים אז הדבק הט'רמי הזה מתאים Arctic Silver Adhesive ?ויותר יעזור לי שם של משחה מוליכה ומה זה הצבע הזה איך הוא בא?כמו באריזות של המשחות שקית\מזרק?חושב שכןלא בטוח
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים מעבר לערכה שיש לי מחו"ל קניתי בטמבור משחת כסף 100% שמתייבשת ועושה אחלה עבודה. (96ש"ח 3 גרם)
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים מחבר מישהו יכול להגיד לי בפרוש אם נאנוט'רם מוליכה או לא ?ואיך קוראים למשחה הזאת שקניתה?
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים מחבר אני כנראה אשתמש בדבק 3 שניות (לא מוצא משחה טרמית מתאימה)אבל המשחה המוליכה אני צריך שם של אחת טובה ואיפה אפשר למצוא אותה ...
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים מחבר יש למישהו שם למשחה?? Arctic Silver 3יתאים ?יש בעבודה שלי מין תנור קטנטן שמשאיר בדיל במצב נוזלי (וחם) האם הבדיל הזה יכול להתאים ? זה כמו הלחמה רק בלי מלחם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.