עבור לתוכן

רק אני לא יקנה אף פעם לוח אינטל?

Featured Replies

פורסם

תראו לגבי הצ'יפסט (גשר צפוני), לרוב אני יקח אינטל, לגבי מעבד אני לא מתפשר בכלל ולוקח רק אינטל.

אבל מה, בחיים אני לא יגע בלוח אינטל... לא יודע למה אבל הלוחות שלהם זה כמו כלא. חוסמים OC, אפילו

OC עם כרטיסי מסך התקשיתי, חסרי פיצ'רים.. תדרים לא יציבים.. ועוד, אני חושב שהלוחות שלהם זוועה..

כמה חושבים כמוני?+ דעתכם.

פורסם

הלוחות של אינטל אמינים מאוד ויציבים

פורסם

הלוחות של אינטל מאוד איכותיים ואמינים....איכות הרכבה שלא רואים בלוחות אחרים...איכות רכיבים מעולה....פשוט הם לא לוחות לOC...לי אישית יש לוח של אינטל במחשב שאני מישתמש בו כרגע...קניתי את הלוח לפני חצי שעה ולא מיצטער...מתפקד ללא פשרות וללא תקלות לחלוטין....והמחשב הזה היתכבה אוליי 5 פעמים מאז שיש לי אותו

פורסם

לוח אינטל זה כמו וולבו :xyxthumbs:

פורסם

הלוחות של אינטל מאוד איכותיים ואמינים....איכות הרכבה שלא רואים בלוחות אחרים...איכות רכיבים מעולה....פשוט הם לא לוחות לOC...לי אישית יש לוח של אינטל במחשב שאני מישתמש בו כרגע...קניתי את הלוח לפני חצי שעה ולא מיצטער...מתפקד ללא פשרות וללא תקלות לחלוטין....והמחשב הזה היתכבה אוליי 5 פעמים מאז שיש לי אותו

התכבה לך 5 פעמים תוך חצי שעה? :)

אולי חצי שנה?

והוא לא אמור להתכבות בכלל.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:

רק עכשיו ראיתי מה רשמתי...הכוונה שהלוח עובד מצויין! כלומר הוא עובד כבר חצי שנה(!!) רצוף חוץ מ5 פעמים שבהם כיבתי לניקוי אבק וכאלה...

חחחחח :lol:

פורסם
  • מחבר

הלוח יכול להיות מצויין ומה שמורכב עליו יעבוד מעולה.

אבל השאלה היא האם ל-HIGH-END או אפילו ל-MID-END הוא יתאים..?

למה, אני חושב שאפשר לנצל יותר כל פיצ'ר עם מערכת מבוססת אינטל כשהלוח של חברה אחרת.

פורסם

תראה הלוחות שלהם לא מיועדים לoc או גימיניג כמו חברות שמתמחות אך ורק בלוחות או שזה התחום העיקרי שלהם אבל אם וכאשר אינטל תרצה להיכנס לנושא אז תאמין לי שהיא תעשה לוחות לoc יותר טוב מכל חברה אחרת

בעקבות התקציבים שיש לה ואנחנו גם לא יודעים מה הולך בפנים אבל ממקור משני שדוד שלי עובד שם אז מכננים עכשיו בעיקר שני דברים שם את הלווחות לשוק הרחב ולאו סי וגם הם בונים טכנולוגיה שנקראת micro cpu/proccesor וזה קשור להקטנת המעבדים והרבה דברים אני מאמין שעוד חמש שנים אז היא תתפתח ואולי אז אני יקנה לוחות שלה

פורסם
  • מחבר

תראה הלוחות שלהם לא מיועדים לoc או גימיניג כמו חברות שמתמחות אך ורק בלוחות או שזה התחום העיקרי שלהם אבל אם וכאשר אינטל תרצה להיכנס לנושא אז תאמין לי שהיא תעשה לוחות לoc יותר טוב מכל חברה אחרת

בעקבות התקציבים שיש לה ואנחנו גם לא יודעים מה הולך בפנים אבל ממקור משני שדוד שלי עובד שם אז מכננים עכשיו בעיקר שני דברים שם את הלווחות לשוק הרחב ולאו סי וגם הם בונים טכנולוגיה שנקראת micro cpu/proccesor וזה קשור להקטנת המעבדים והרבה דברים אני מאמין שעוד חמש שנים אז היא תתפתח ואולי אז אני יקנה לוחות שלה

תגובה מעניינת, ובטח אתה מתכוון למיקרו ארכיטקטורה.

והבנתי שגם אתה לא תקנה לוח אינטל אם כי אינטל תעמיק ותרחיב את הארסנל שלה.

אם כן מה לגבי מעבד, היית מתפשר על AMD ?

וגשרים של NVIDIA - VIA או אחרות?

פורסם

אבל השאלה היא האם ל-HIGH-END או אפילו ל-MID-END הוא יתאים..?

למה לא?

למה, אני חושב שאפשר לנצל יותר כל פיצ'ר עם מערכת מבוססת אינטל כשהלוח של חברה אחרת.

ולמה שזה יקרה?

נשמע שאין כאן שום צידוק רציונלי אלא סתם חרם מטופש על לוחות של אינטל.

פורסם

הלוחות של אינטל אמינים מאוד ויציבים

TRUE
פורסם
  • מחבר

למה לא?

ולמה שזה יקרה?

נשמע שאין כאן שום צידוק רציונלי אלא סתם חרם מטופש על לוחות של אינטל.

למה כן ידידי? יש לאינטל מה להציע בתחום?

ואני מבטיח לך שאני האחרון שיחרים מוצר של אינטל,

פשוט שבלוחות אני חושב שהם לא משתלמים, כי אמינות ויציבות אפשר לגשש ולמצוא גם אצל חברות אחרות,

אבל אנחנו מבקשים תמיכה בכל דבר, אפילו אם תצא טכנולגייה שתצריך צריבת ביוס עם נתונים חדשים, שגם אינטל חוסמים..

אז מה נחליף לוח ל-SATA3? (סתם דוגמא לא שיגרתית), פשוט שוב אני מרגיש שהלוחות שלהם הם כלא, אבל כלא 5 כוכבים.

פורסם

יש לך איזושהי דוגמא קונקרטית למה שאתה אומר? במה בדיוק אינטל לא תומכים (פרט ל-OC)?

פורסם

תראו לגבי הצ'יפסט (גשר צפוני), לרוב אני יקח אינטל, לגבי מעבד אני לא מתפשר בכלל ולוקח רק אינטל.

אבל מה, בחיים אני לא יגע בלוח אינטל... לא יודע למה אבל הלוחות שלהם זה כמו כלא. חוסמים OC, אפילו

OC עם כרטיסי מסך התקשיתי, חסרי פיצ'רים.. תדרים לא יציבים.. ועוד, אני חושב שהלוחות שלהם זוועה..

כמה חושבים כמוני?+ דעתכם.

אני לא ממש מבין את המטרה של הדיון הזה. יש לך איזה אינטרס?

מעבר לעניין ה OC, הלוחות שלהם יציבים סלע, מאוד אמינים, ומכוסים ע"י אחריות מצויינת.

פורסם

הBAD AXE 2 שלהם בשילוב עם מעבד XTREME הוא אחלה אוברקלוקר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים