עבור לתוכן

איך (אם בכלל) אפשר לעשות 2 מערכות שמע שיפעלו במקביל?

Featured Replies

פורסם

אבל ללא מפצל..

אני רוצה (ויש סיבה כי זה הפיתרון היחיד אחרת הייתי משתמש במפצל הכי פשוט..) לעשות שמערכת שמע אחת תיהיה על הכרטיס קול המובנה, והשניה על הכרטיס קול PCI..

ששני ההתקנים האלו יפעילו במקביל במקום לבחור אפשרות אחת בכל פעם:

untitledaa3.jpg

תודה :D

פורסם

אי אפשר.. מה המטרה בזה? אולי נוכל להציע לך פיתרון אחר.

פורסם

אפשר ועוד איך, אצלי זה ככה - אבל עם מערכת רמקולים נפרדת לכל כרטיס. יש לזה שימושים, לא עשיתי את זה סתם לכיף. אם תרצה עוד שאני יפרט לך על איך, תפרט למה יהיו השימושים שלך בכלל לדבר כזה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

יש לי את המערכת 5.1 של המחשב, שהיא יושבת על הכרטיס 5.1.. והיא מחוברת עם 3 חיבורים..

ואני רוצה להוסיף את המערכת סטריאו שהיא 2 רמקולים בלבד, והיא מתחברת עם 2 חיבורי RCA שחיברתי את שניהם בעזרת מתאם פשוט כזה והפכתי אותו לחיבור ST שמתאים למחשב,

עכשיו אני רוצה לחבר את המערכת סטריאו בנוסף, אבל שאני לא אצטרך לפעול מה הם יפעילו, ז"א יש שם 3 חיבורים ואני יכול לחבר אותה רק לחיבור אחד,

ואז זה יוצא נגיד SUB בלבד או Front בלבד.. ואני רוצה שזה יהיה רגיל כזה... עם חיבור יחיד ושיפעיל את הכל ביחד... ואת האפשרות הזו אני יכול לעשות בכרטיס קול המובנה, ולא ב PCI...

פורסם

אפשר ועוד איך, אצלי זה ככה - אבל עם מערכת רמקולים נפרדת לכל כרטיס. יש לזה שימושים, לא עשיתי את זה סתם לכיף. אם תרצה עוד שאני יפרט לך על איך, תפרט למה יהיו השימושים שלך בכלל לדבר כזה.

אני אשמח מאוד. ומה שאתה מפעיל מדיה פלייר (למשל) אתה בוחר באיזה כרטיס הוא יופעל?

פורסם

מיצתרף לשאלה..גם אני רציתי לעשות כזה פעם..אשמח אם תוכל להסביר איך להישתמש בכרטיס PCI ובכרטיס המובנה בו זמנית...כי שאלתי פעם ואמרו לי שלא אפשרי

פורסם

לינוקס מאפשר דבר כזה ...

די בקלות

(אני לא פן-בוי של לינוקס פשוט הוא באמת יכול...)

או שכן ...איזה פחד ...

פורסם

טוב, מכיוון שיש התעניינות, אני יסביר בקצרה:

למשחקים יש לי רמקולים פשוטים, כי אני לא אוהב להפעיל להפעיל את המערכת ככה סתם למשחקים. כי יש לי למוזיקה מערכת רצינית יותר עם סאב גדול ורציני. אני שומע הרבה מוזיקה דרך זה. בדרך שעשיתי אפשר גם ד"א לשחק עם הרמקולים הקטנים ולשמוע מוזיקה במערכת דרך המחשב בו זמנית.

אז ככה: קודם כל - להתקין את שני הדרייברים - של הכרטיס קול המובנה, וגם האחר. עכשיו, להגדיר אחד מהם - את זה שדרכו תשמעו סאונד במשחקים, ושל הווינדווס כדרייבר סאונד הראשי - דרך לוח הבקרה, בהתקני סאונד - זה לא בעיה. עכשיו - לסרטים ולמוזיקה - במערכת השנייה, זה כבר תלוי בתוכנה, כלומר צריך להגדיר את זה בתוכנה. התוכנה חייבת להיות מקצועית מספיק שתהיה לה את האפשרות לבחור את הדרייבר סאונד. אצלי זה אפשרי בשתי תוכנות די נפוצות - Winamp למוזיקה, ולסרטים - BSPlayer. זה חייב להיות בתוכנה שיש בה אפשרות כזאת. להיכנס להגדרות בתוכנה ולבחור את הדרייבר של המערכת סטריאו ב- OUT. זהו.

אשמח לתגובות, ומקווה שעזרתי,

לירן.

פורסם

לירן, לא הבנת על מה דיברו לדעתי.

נראה לי שהוא רצה ששני הכרטיסים ינגנו אותו הדבר במקביל, וזה בלתי אפשרי.

גם אצלי כמו אצלך יש כרטיס אחר לכל שימוש (רק שלא כמו אצלך אצלי זה נע בין 3 ל-5 כרטיסים בהתאם לתקופה :) אל תדאג, 2 מהם לא קבועים אצלי לכן בדר"F מדובר ב-3 כרטיסים. אחד בתור שרת אלחוטי למערכת בסלון או לחיבור לרסיבר לצורך DD ו-DTS. אחד לחיבור COAX למוזיקה אל הזהאולו שהוא הממיר סטריאו שלי, ועוד אחד שעובד למשחקים ומחובר לרמקולים 2.1 שלי).

Anatoli.

פורסם

קודם כל, אני שמח לשמוע שגם אצלך זה בתצורה דומה לאצלי. כלומר "המצאתי" לבד משהו שגם לאחרים זה מתאים.

שנית - נכון, אם לזה הם התכוונו, אז כנראה שזה לא אפשרי, אך גם לא שימושי... גם אם זה יהיה אפשרי זה יהיה מיותר. אם מישהו מכאן חושב שזה לא יהיה מיותר - שיפרט למה, כי לדעתי אין שום סיבה לעשות את זה ושזה יישמע טוב, במיוחד לא במוזיקה.

פורסם

סביר להניח שזה לא שימושי, אני מצליח לחשוב על שימוש אחד דיי לא רציני לזה.

מה שכן, לא בדיוק "המצאת" את זה :) זה קיים מזמן.

לא רק זה, אצלי לדוגמא בתקוםפה שהיה לי את ה-1212M עבדתי עם ASIO וקיבלתי פיצול קבוע של הכרטיסים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

סבבה אז אם כך, איך אוכל לעשות שמערכת סטריאו בעלת ST אחד למחשב, תפעל יחד עם מערכת 5.1 בעלת 3ST, על אותו הכרטיס?

פורסם

המצלמת אינטרנט שלי הרבה יותר טובה

פורסם

סך הכל תשתמש במפצל. או שאם יש לך חיבור בפאנל הקדמי תשתמש בו. או שאם אתה רוצה שהם יוכלו לנגן אותו הדבר אבל אתה לא משתמש בהן באותו הרגע ביחד תשים סוויטץ' שייקבע מה מהם פעיל.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים