עבור לתוכן

המלצה לסרט- והפעם: גריינדהאוס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

BEN, אל תאשים אותי... אם תקרא את הכותרת תראה שזה רק המלצה ולא הכרחתי אותך לעשות משהו :nixweiss:

אני לא יודע איזה גרסה מראים בקולנוע, אבל בגרסה שאני ראיתי בהתחלה הייה פרומו פקטיבי קורע לסרט איימה... אחרי זה השיחה בין קבוצת הבחורות הראשונה עם פאק וביאצ' כל 3 מילים שבאמת יש שם קטעים טובים, והחלק עם קבוצת הבחורות השנייה כולו הייה טוב! כולל הקטע שמנדבים את המעודדת לתת בלוו ג'וב לזה שמוכר את הצ'לנג'ר (כשהוא מתקרב אליה העם פרצוף של ממזר- :smile1:)... כנראה אתה לא אוהב את הסגנון הזה :nixweiss: (כל הדיבור בסגנון ניגרים של הבחורות- במיוחד של הלבנות, מונולוגים הזויים על למה בחורה צריכה לתת לאפ דאנס......)

פורסם

כע לא מאשים אותך IG ,אבל משום מה בא לי לראות אותו עוד פעם

רק מה שכן יותר אני לא הולך לקולנוע חחח למה לבזבז 35 שקל שאפשר בקצת פחות חחחח

חשבתי יהיה נחמד כי אהבתי את קיל ביל ואת הסרט שאני לא זוכר תשם שלו שמגיעים לפאב כזה ויש שם ערפדים

פורסם

^^^^

From Dusk Till Dawn

ואם אהבת את FDTD אתה בטוח תיהנה מ-Planet Terror. פשוט סרט יותר טוב מDeath Proof, מכל בחינה אפשרית.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

Death Proof סרט א-ד-י-ר, הלכתי לראות אותו היום

פשוט אדיר

אני כבר מת לראות את פלאנט טרור.

פורסם

ראיתי אתמול את Death Proof

סרט מעולה, רק חבל שהקולנוע המזדיין בארץ פיצל את זה לשניים. פשוט אוהבים להרוס כל דבר טוב.

איך Planet terror מתקשר לסרט הזה מבחינת עלילה?

פורסם

אחד החברים שלי הלך לראות "חסין מוות" ואמר שזה היה נחמד, אבל הוא קצת התאכזב שזה לא... "ספרות זולה"... הוא אמר לי שגם בחסין מוות יש את כל הדיאלוגים הקרועים, החופרים והלא קשורים שיש בספרות זולה("ממממממ זה המבורגר בנוסח האווי לא???" "WTF בן אדם למה ירית בו?? בטעות??? עכשיו יש דם על כל הריפוד נו באמת!!") אבל שהם פשוט פחות טובים ולעיתים משעממים ורובם מתעסקים בקטע של סקס ובחורות(הטרנטינו הפך קלישאתי?).

פורסם
  • מחבר

כל הסרט הזה הוא קלישאה אחת גדולה... זה כל הפואנטה...

אין קשר עלילתי בין שני החלקים... וזה לא רק הקולנוע בארץ פיצל לשניים- זה ככה בכל אירופה...

פורסם

כל הסרט הזה הוא קלישאה אחת גדולה... זה כל הפואנטה...

אין קשר עלילתי בין שני החלקים... וזה לא רק הקולנוע בארץ פיצל לשניים- זה ככה בכל אירופה...

אז מה הקטע? אם זה במאי אחר ועלילה אחרת אז למה יש קשר ביניהם ולמה בעיקרון צריכים לראות את שתיהם? סתם כמחווה להצגות הכפולות ולא יותר?

פורסם
  • מחבר

זה הפרוייקט :nixweiss:

לא טוב לך- אל תראה... לא כל סרטי הקולנוע זה אותו פורמט...

פורסם

זה הפרוייקט :nixweiss:

לא טוב לך- אל תראה... לא כל סרטי הקולנוע זה אותו פורמט...

אוקיי

זה משנה מה קודם - Planet Terror או Death Proof?

ואיך Planet Terror למי שראה?

פורסם

אני אהבתי את death proof את כולו האמת.

עוד לא ראיתי את plant terror ואני לא יודע מתי ייצא לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים