פורסם 2003 בפברואר 122 שנים ברשת ב' אמרו דבר נכון ויפה:"קשה להאמין שדבר כזה קרה למשהו שכולנו אהבנו להתחבר אליו":'(אני עדיין מקווה שהם חיים אולי יהיה מזל
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים אילן (רמון) כולנו איתך!!!אני בטוח שאיכשהוא תצא מהמצב שאליו הגעת ביחד עם חבריך האסטרונאוטים!אני מחזיק לך אצבעות, ואני בטוח שכולם כאן מחזיקים לך אצבעות!
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים עד כמה שמנסים להיות אופטימיים קשה להיות !!!חבר'ה...המצב לא טוב ב-כ-ל-למי איתן וה' ישמור על אילן רמון..הגאווה שהתפוצצה...
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים האירוניה.. מעבורת חלל שנושאת אסטרונאוט ישראלי מתרסקת בפלשתין (Palestine, Texas). ואללה דן איזה מזל שציינת את זה עכשיו כי זה באמת הפרט הכי חשוב.
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים כולנו מתפללים לשלומם של האסטרונאוטים.כל אחד יביע את רחשי ליבו בגבול הטעם הטוב, ולא יכנס לספקולציות מיותרות.
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים הסבירות לכך שזה פיגוע היא נמוכה מאוד, כנראה מדובר בתקלה שנגרמה בעת ההמראה
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים וזה באמת אירוניבימים שלפני הטיסה לחלל כל הזמן דיברו על תקלות שיכולות לקרות ואני אמרתי לעצמי: " זאת לא הפעם הראשונה שטסים לחלל אז למה עושים כל כך עניין גדול פתאום מתקלות ?" ואוי ... איך שאני טעיתי
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים אין מצב שזה היה פיגוע בגובה של 70 קילומטר שום דבר שיש לערבים לא יכול להגיע לשם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.