פורסם 2007 במאי 3118 שנים ראיתי את התוכנה הזאת בפעולה בחברת היי טק שעבדתי בה. אני כרגע מוריד את גרסת הניסיון מהאתר שלהם כדי לנסות בעצמי. בגדול הרעיון הוא שיהיה מחשב אחד אבל יותר מבן אדם אחד יוכל לעבוד עליו בה זמנית, בעצם עד 8. פה בפורומים דיברנו על זה קצת, ברמה של לחבר 2 מקלדות או שני עכברים כדי ששני אנשים יוכלו לשחק ביחד או לגלוש ביחד באינטרנט. יכול להיות שזה הפתרון. החברה טוענת שאין פגיעה בביצועים בכלל, לי אישית קשה להאמין אבל אין ספק שמחשב שמשתמשים בו בעיקר לעבודות אינטרנט וoffice הוא מחשב שבכלל לא מנצלים אותו. אני אישית מאוהב. אם זה עובד כמו שהם אומרים זה יכול לחסוך לכולנו הרבה כסף. לא שאני מתכוון לוותר על מחשב אישי, אני חולה על כח אבל יהיה נחמד שאם יש אורחים הם יוכלו לגלוש באינטרנט וכל מה שזה יעלה לי זה עוד מסך. כמובן שיש גם משמעויות רציניות לעסקים, עמדות עבודה שמבוססים על מחשב פנטיום 4 ומעלה ומשרתות 4 אנשים?
פורסם 2007 במאי 3118 שנים אני חושב שבמובן מסוים זה כבר קיים בשוק אבל לא בצורת תוכנה לבד אלה יש מחשב מרכזי חזק ותחנות עבודה שמחוברות אליו שזה שילוב של חומרה ותוכנה ביחד ברמת העקרון לעבודה משרדית אם כח החישוב של מחשב ביתי חזק לדעתי זה אפשרי לא יודע אם 8 משתמשים אבל לפחות 4
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר http://en.wikipedia.org/wiki/Thin_clientsoftxpand עושה את זה בלי שום תוספת חומרהממה שהבנתי כל היוזרים עובדים על VM עם תמיכה מלאה בXP וב3D
פורסם 2007 במאי 3118 שנים אתה בכל מיקרה צריך איך שהוא לחבר-מקלדת\עכבר\ומסך לכל המחשביםככה שמינימום צריך מחברים מיוחדים בין אם זה יהיה אלחוטי או חוטי
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר מקלדת ועכבר USB, מסך ליציאה השנייה של הכרטיס שלך...אם יש לך SLI אז אתה בכלל מסודר
פורסם 2007 במאי 3118 שנים softxpand עושה את זה בלי שום תוספת חומרהממה שהבנתי כל היוזרים עובדים על VM עם תמיכה מלאה בXP וב3D1. thin client יכול להיות גם תוכנתי וגם חומרתי.2. הרצת 8 VM's במקביל על מכונה אחת זה ממש לא הפתרון האידיאלי לצורך הזה. אני לא מכיר את התוכנה הספציפית הזאת אבל סביר להניח שגם היא פשוט סוג של thin client.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מקלדת ועכבר USB, מסך ליציאה השנייה של הכרטיס שלך...אם יש לך SLI אז אתה בכלל מסודרמקלדת ועכבר USB X 8 יוצא 16 כניסות שצריך שזה יפעל ולוחות רגילים לא תומכים בזה אז כן צריך לקנות לוח מיוחד או להוסיף מתאם מסכים גם אם SLI+שלכל כרטיס בSLI יהיה 2 יציאות זה עדיין רק 4 יציאות צריך SLI X2 ושלכל כרטיס יהיה 2 יצאות ואם דבר כזה מתקלקל או בתחזוקה העסק לא יכול לתפקד ושמדובר על 8 עובדים זה מאוד משמעותי לדעתי פתרון של מחשבים חלשים יחסית+שרת מרכזי חזק זה הרבה יותר טובכי אם השרת מתקלקל או בתחזוקה עדין אפשר לישתמש במחשבים להרבה דברים וזה פחות דופק תעבודה
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר 1) אף אחד לא מכריח אותך לעשות 8 מחשבים.2) USB HUB עולה 100 ש"ח ויתן לך עוד 4 USB בלי בעיה3) אתה בבית הולך לפתוח שרת על מחשבים מסביב או שנראה לך יותר הגיוני פשוט לקנות עוד מסך?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים לא דיברתי על הבית דיברתי על חברה מסחרית בבית אין לי צורך בשרת בכלל כל מי שרוצה קונה מחשב לפי הצרכים שלו וזהו היום אתה יכול לקנות מחשב כולל הכל שמתאים לאופיס ואינטרנט גם ב1500 שקל כולל הכל (גאנרי כמובן)בלי להעביר חוטי USB בכל הבית או לקנות עכברים ומקלדות אלחוטיות שגם צריכים הטענה כל כמה זמן וגם יכולים לעשות בעיות אם השרת רחוק בקיצור התוכנה לא ניראת לי שווה הרבה היום שיש פתרונות יעילים וזולים
פורסם 2007 ביוני 118 שנים ^^^אתה שוכח שהכל חייב להיות חוקי 1500ש"ח אפשרי כולל מסך, מקלדת ועכבר+לזה צריך להוסיף עוד 750ש"ח ל xp+office(למרות שאישית אני משתמש ב openoffice)+תוכנת אנטי וירוס, אני לא חושב שיש חינמית שמתאימה למשתמש עיסקי מבחינת הרישיון מה גם שאף אחת מהם לא יודעת לתפקד בתוך רשת(לפחות ממה שניסיתי)אני בטוח שרוב העסקים יעדיפו לשלם את הסכומים האסטרונומים הנ"ל(והכוונה למוצרי מיקרוסופט בעיקר)ולא לחבר 8 משתמשים למחשב ולקחת את הסיכון שמשהו ישתבש.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים עוד פעם תבדיל בין משתמש ביתי לעסקי אפילו אם זה חוקי לצורך הדיון לבית למתרות רשת וכתיבת עבודות 1500 אלף מחשב גנרי כולל הכל+אבונטו יספיק למתרות ואבוטנו זה חינם לעסקי -שרת+תחנות עבודה זולות שעדין יכולות לתפקד אם השרת נדפק תחנות עבודה אמורות להיות זולות מאוד ורק המסך יוצא יקר אבל בכל מיקרה חיבים מסך העסק גם מקבל זיכוי מס על רכישות וגם תחנות עבודה יותר בטוחות משרת אחד וזהו בקיצור התוכנה לא בדיוק יעילה לדעתי היא יכולה להיות יעילה בחדר מחשבים שכמה משתמשים יושבים קרוב לדוגמה בבתי ספר שנגיד יהיה מחשב אחד על כל 4 תלמידים וב-10 מחשבים יוכלו ללמד 40 תלמידים
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר בקיצור התוכנה לא ניראת לי שווה הרבה היום שיש פתרונות יעילים וזולים אני אתן דוגמה פשוטה ואתה תגיד לי איך אתה עושה את זה יותר זול:help desk4 תומכים יושבים סביב שולחן עם מחיצות ביניהם - לפחות פנטיום 4 - 500-1000 GB RAMsoftxpand - מחשב אחד מחובר לשרת4 מסכים, מקלדות, עכברים ואוזניה+מיקרופון שעובדים דרך USBUSB HUB עם לפחות 3 יציאות בכל עמדהכל המשתמשים עובדים על אותה מערכת הפעלה עם אותה התקנה של כל התוכנות שלהם.משתמש בפחות חשמל, מייצר פחות חום, דורש פחות אחזקה.קישורי הרשת בין המשתמשים מבוססת על החומרה של המחשב ולא מוגבלת ע"י חיבורי אתרנטלא צריך כבלי רשת וכרטיסי רשת, לא צריך ראוטרעריכה: לוח אם עם 2 יציאות (DVI וVGA) + כרטיס מסך עם 2 יציאות
פורסם 2007 ביוני 118 שנים יופי אבל זה יעיל רק אם כולם יושבים קרוב מרחוק נוצרת בעיה כי צריך או הרבה חוטים או אלחוטי ובאלחוטי כל מקלדת\עכבר וכו צריכים מקור חשמל בין אם בטריה או בין אם תחנת הטענה בקיצור זה הרבה בלגןודבר שמשלב חומרה יעודית+תוכנה והכל בזול ניראה לי הרבה יותר משתלם
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר יופי אבל זה יעיל רק אם כולם יושבים קרוב מרחוק נוצרת בעיה כי צריך או הרבה חוטים או אלחוטי ובאלחוטי כל מקלדת\עכבר וכו צריכים מקור חשמל בין אם בטריה או בין אם תחנת הטענה USB וVGA נותנים לפחות 20-25 מטר...שלא לדבר על זה שכשמגיע הזמן לשדרג את המחשב, צריך רק לשדרג 1אני לא יודע למה אתה כזה אנטי.זה רעיון גאוני.תנסה את זה אצלך בבית ותראה.זה מבטל את כל הצורך בלשבור את הראש ולעשות רשת ביתית וגם ככה אין צורך בשני מחשבי על בבית.הרעיון של מקלדת ועכבר אל-חוטיים זה בכלל מצויין. שיחקת אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.