עבור לתוכן

המצלמה קיבלה מכה, אחריות...

Featured Replies

פורסם

המצלמה קיבלה מכה קטנה... החלק של העדשה שאמור לזוז F20) לא זז, כתוב על המסך Focus eror...

האם האחריות תכסה את זה ויוכלו לתקן לי את הפוקוס (לגבי הסימן של המכה לא אכפת לי)...

מישהו מכיר מקום שיכולים לתקן את זה.?

פורסם
  • מחבר

בבקשה?

Aviko

פורסם

בתור אחד שעובד ברשת מוצרי חשמל יצא לי לראות הרבה לקוחות שלי חוזרים עם מצלמות שהעדשה קיבלה מכה קטנה ויצאה מהמסילה שלה.

עכשיו היא תקועה בחוץ , חלק מהמצלמות זה רושם focus error ובחלק lens error , אותה בעיה..

בכל מקרה, מצלמות של חברת אולימפוס שאנחנו שולחים לאלודה (נותן שירות רישמי) הוא מתקן ללא עלות.

לגבי מצלמה אחרת של ניקון ששלחנו ל m.d.k היו קצת בעיות אך לבסוף הם גם הסכימו לתקן ללא עלות.

ככה או ככה, יש הבדל מבחינת כוח מול נותן השירות.. אם זאת רשת גדולה שלוחצת עליהם , או לקוח קטן ובודד...

תתאמץ קצת אני מאמין שיסדרו לך את זה כחלק מהאחריות.

עריכה : בתור אחד עם 1100 הודעות אתה אמור כבר להבין שאסור להקפיץ.. ובטח שלא 15-16 שעות אחרי.

פורסם
  • מחבר

ok, מצטער...

עדכון: ראשית, תודה לKenny שעזר... דיברתי עם החנות, זה לא נכנס באחריות, אמרו לי להגיע לשם עם המצלמה ולקבל הצעת מחיר לתיקון... מה אתם אומרים שווה לי.? כי פשוט יש לאבא שלי חבר, ואם כמו שאתה אומר היא פשוט יצאה מהמסילה הוא לא יקח על זה כסף על תיקון... אז מה לעשות!?

Aviko

פורסם

קח את זה לחבר של אבא שלך ותיראה אם הוא יכול לתקן אותה, אם כן הרווחת.

אם לא אתה יכול לבחור לך מעבדה שתתקן לך את המצלמה כי לשלם תצטרך לשלם בכל מקרה אז רק תבחר איפה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים