עבור לתוכן

אפשר המלצה לכרטיס מסך PCI -E עד 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

טוב, בשביל ביצועים שווים לא מוסיפים כסף. THERE YA GO.

בעקרון, אם הם היו אותו מחיר, אז היה צריך לעשות אן-דן-דינו בינהם. אבל הם לא, ולכן ה8800 הרבה יותר מומלץ. מחיר, האני, מחיר.

דרך אגב, עדכון חם חם חם מהFRAPS שלי.

המחשב שלי לא סוחב את STALKER על מקסימום, רזולוציה 1024X768. כן כן. הצלחתי להוריד את הAA והAF ככה שהFPS הוא 50~ אבל לא יציב בגלל שיהוקים מרגיזים. עדיף ללכת על ה640MB... בגדול!

(ולמרות זאת זה רק משחק אחד אז אי אפשר להחליט להוסיף 300 שקלים בגלל משחק אחד)

פורסם

למי אכפת מ-Fraps זה תוכנה לבולעת את הכרטיס מסך בהקלטה, כל כרטיס מסך בהקלטה יוריד את ה-FPS משמעותית!

פורסם

זה בלי הקלטה, רק מדידת FPS ...

פורסם

מה זה משנה' date=' הראתי לך את וגם זה לא 2-2 זה 3-2 לטובת ATI.

לא אמרתי קריסה מוחלטת אבל כן עובר אותו, העיקר אתה אומר שה-8800GTS יותר טוב, במשחק אחד, זהו?

הנה ציטוט:"Our performance testing confirms that the ATI Radeon HD 2900 XT is comparable to the GeForce 8800 GTS. The cards traded wins across all of our tests. Frame rates were close in most games, except in S.T.A.L.K.E.R. where the GTS blew past the XT."

לפי המומחים שם מגיימספוט ה-HD2900XT נפל רק במשחק אחד מול ה-8800GTS ובשאר הוא עובר אותו או שווה לו....

אוקיי, עכשיו מובן, אתה יכול לשבת בשקט?

[/quote']

לא זה 2-2 במשחקים שום דבר אחר לא משנה.

כמו שמתחתך הבחור אמר זה היה יותר קריטי אם המחיר היה זהה אבל הוא לא.

אני אמרתי שהוא טוב במשחק אחד? כתבתי 2-2 טופס 001 אני יודע אבל נו באמת עד 2 לא לימדו לספור?

ובגלל זה ביצועים שווים +- ופחות רעש,פחות חום,דרישות ספק נמוכות יותר ומחיר זול יותר הופכים את ה8800 למשתלם הרבה יותר.

אתה בעצמך אמרת(ראה חתימה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים