פורסם 2003 בפברואר 122 שנים מחבר 1. תגידו לי בדיוק אילו תוכנות צריך ומה להראות בהם בשביל להוכיח: הסלרון עובד ב 60 מגה הרץ והזכרונות 100 - לכן זה 533 ! (אני יביא אפילו תמונה מהביוס) 2. אני לא חושב שבלוח שלי בכלל אפשר להעלות מתח 3. תואר כבוד ?? לא נראה לי, אני עושה את להנאה (וגם שהגרוטאה שלי תעבוד יותר מהר). לא בשביל תואר או משהו כזה. (אבל תודה על ההצעה ) עדכון: תמונה מסנדרה - אני מקווה שלזה התכוונת: (אם לא תגיד מה אתה צריך): http://forums.ort.org.il/files/30/1676826/9534421.jpg
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים איך הטמפ' כלכך נמוכות !?22 מעלות ב IDLE ?? אפילו עם מאוורר כזה.. לדעתי טמפ' החדר בחורף היא כ 22 מעלות פחות או יותר (ויותר ביום ממוצע..)זאת אומרת שהמאוורר שלך מצליח לסלק 100% חום של המעבד ב IDLE, נשמע קצת חשוד לדעתי.אבל כל הכבוד..
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים מחבר ככה ההארד קנו אומר וככה הביוס אומרוככה סנדרה אומרתוככה Speed Fan אומראני לא מתווכח איתם :-X
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים יפה יפה.... העלת את הבאס מ66 ל147 :D זה מצויין, אתה כמעט בטוח הזוכה של התחרות
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים בהחלט, אתה תיקח אלא, אם ביטר יביא עוד כמה עשרות אחוזים ( ולך יש פוטנציאל לעשרות אחוזים... ) טמפרטורות כ"כ נמוכות, ללא העלת מתח, ממש מדהים! בנוסף למסך LCD חדש ( או מזה? ) יש לך עכשיו מחשב תותח
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים מחבר אם אני יצליח להעלות את המתח - אני יוכל להמשיך אם האובר. המעלות לא מגבילות אותי זה בטוח, מה שכן אולי אלה הזכרונות.
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים בהצלחה ! ;D אני לא הייתי פוסל אפשרות של השקעה בזיכורונות יותר טובים - זה יכול להשתלם!
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים תחפש, משהו עם לוח טוב, וזכרונות pc150(OCZ וקרוסיאר ומושקין נראה לי מכרו זכרונות כאלה שיכולים להגיע למהירויות גדולות בSDRAM)
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים יקרים הם כן, אבל יש טובים , כמו של "העקרב". שמהירות ההתחלתית שלהם היא 150 :smoke:יאיר
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים מחבר אין לי צורך בזה, אני לא משחק במחשב בכלל !לכן אין צורך להשקיע במשהו יקר
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים שני דברים: 1) OWNZIIIIIIIIIIIIII OWNZ 2) אם תקנה זכרונות יותר יקרים, במיוחד עם אתה לא משחק משחקים, זה יהרוס את כל היופי בעניין... אבל איך שאתה רוצה, אני נגד... גם יכול מאוד להיות שאלו לא הזכרונות בכלל...
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים 2) אם תקנה זכרונות יותר יקרים, במיוחד עם אתה לא משחק משחקים, זה יהרוס את כל היופי בעניין... אבל איך שאתה רוצה, אני נגד...גם יכול מאוד להיות שאלו לא הזכרונות בכלל...לא חייב לקנות.. אפשר לקחת את המעבד, ולנסות אותו על מערכת (לוח וזכרון) יותר איכותים.חוץ מזה, יש לו מעבד שהוא פשוט נס ביד,רצוי להוציא ממעבד כזה את הכלתאר לך שתעשה 1500 במעבד כזה..אני חושב שזה שיא. (יכול להיות עולמי.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.