עבור לתוכן

מה דעתכם על השילוש הקדוש הזה.....

Featured Replies

פורסם

לוח אם EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT

מעבד INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache

זכרונות Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ

כל זה, במידה ואני יחליט לקנות יעלה לי כמעט 3000 ש"ח.

השאלה שלי האם בתקציב הזה אפשר לקנות שילוש יותר טוב, מה דעתכם?

שאלה נוספת היא לגבי לוח האם שכולל כרטיס מסך, האם הוא שווה משהו? אני לא גיימר אבל אני מצפה לביצועים טובים, אולי בעתיד אני אוסיף כרטיס גרפי.

אשמח לקבל תגובות....

:lamer:

פורסם

אחלה שילוב..

פורסם

שילוש תותח .

פורסם

עם זיכרון קצת יותר טוב

זה גם יהיה שילוש מעולה לאוברקלוק

פורסם

אם אני לא טועה הלוח הזה הוא ל- RDRAM ....

עריכה:

:-[ , טעות שלי....

מידע על הלוח

פורסם

אם אתה לא גיימר למה אתה צריך מחשב כזה ?! ???

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש לעשות אוברקלוקינג... אני ישלם מספיק כסף בשביל ביצועים טובים ואני לא מחפש הרפתקאות.

למרות שאני לא גיימר, אני רוצה להשאיר לי את האופציה להנות ממשחקים, אל תשכחו שאני לא מתכוון לקנות עכשיו כ. מסך אלה להשתמש בזה על הלוח, לפחות לתקופה הקרובה.

תודה לכולם על התגובות, הבנתי שזה שילוש טוב מאוד....

:jump1:

פורסם

אם אתה לא גיימר ולא אוורקלוקר תקנה AMD, תקבל ביצועים יותר גבוהים באותו מחיר, וגם יהיה לך כרטיס מסך שיתן לפחות ביצועים

מינימליים, בבקשה:

AMD ATHLON XP 2000+ 0.13MICRON 266MHZ FSB - תבקש בחנות את הגרסה של ה-0.13Micron, אני קניתי והיא קיימת.

GigaByte 7vax+ Kt400 Mobo Agpx8, DDR400, USB2.0, ATA133

WinBond 512MB PC3200 CAS2.5 Winbond BH5 Chip - זכרון מצויין גם ל-OC במחיר מצחיק, עולה בסביבות ה-1000ש"ח.

ATI RADEON 9500 128MB + DVI +TV/OUT Full DirectX 9.0 Support - הגרסה הרגילה אם מחיר טוב מאוד

מעבד - 600ש"ח

לוח אם - 530ש"ח

זכרון - 1000ש"ח

כרטיס מסך - 1040ש"ח

יוצא 3170, אמרת שאתה לא קונה ממש עכשיו, אז עד אז המחיר יהיה בערך 3000ש"ח, ולדעתי זה מפרט פי אלף יותר טוב מהמפרט שלך

שאתה לא תצטרך להשקיע בו כסף המון זמן ולקבל ביצועים אדירים, לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

ל Dino תודה רבה לך על התגובה, המפרט שלך בהחלט נלקח בחשבון ונשמע לי לעניין...

אני יחליט בקרוב מה לקנות....

:spin3:

פורסם

בקשר לזיכרון: כדאי לך לחשוב גם על הזיכרונות של GeIL, חברה חדשה ומצויינת, המייצרת את השבבים של עצמה.

מדברים הרבה על הזיכרונות האלו ברשת והנה ביקורת אחת, בה הוא עובר בביצועים אפילו את הcrosair

השוואה

המחיר של הדגם GeIL 512MB PC3200 400MHz DDR Ultra כולל גוף קירור הוא 1009 ש"ח.

פורסם

בקשר לזיכרון: כדאי לך לחשוב גם על הזיכרונות של GeIL, חברה חדשה ומצויינת, המייצרת את השבבים של עצמה.

מדברים הרבה על הזיכרונות האלו ברשת והנה ביקורת אחת, בה הוא עובר בביצועים אפילו את הcrosair

השוואה

המחיר של הדגם GeIL 512MB PC3200 400MHz DDR Ultra כולל גוף קירור הוא 1009 ש"ח.

גם אני בהתחלה רציתי להציע לו אותם אבל ב-OC ל-Winbond כבר יש שם טוב בתחום אז לא רציתי להציע משהו

שהוא דיי חדש ושכולם יגידו שזה זבל ואז סתם באלגן בת'רד, אני אישית גם הייתי לוקח את ה-Geil אבל לאחרים אני לא מציע

משהו שאני אישית לא ניסיתי, ה-Geil הם CAS2 1T, וכוללים היטסינק עליהם מנחושת {נראה לי שזה מנחושת} והם

לפי מה שאומרים בדגמי ה-Ultra ממש אבל ממש טובים ב-OC, ב-3DGAMEMAN {נו אתם יודעים האתר שעושה ביקורות בוידיאו}

יש משתמש שהעלה בפורום ביקורות שלו על הזכרונות ועוד כמה כמוהו, אז כנראה שהם הולכים טוב בחו"ל, אז תעשה את ההחלטה שלך

המחיר זהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים