פורסם 2007 במאי 3018 שנים אז ככה..לפני כמה ימים הלך לי הספק במחשב...אז הלכתי וקניתי חדש...הרכבתי אותו והכל...ואז המחשב עלה כמו שצריך הכל עבד, אבל השמיע צפצופים...אני יודע שצפצופים במהלך עבודה תקינה של המחשב מעידים על חימום יתר של המעבד..בדקתי וראיתי שהמאוורר שעל המעבד לא עובד. הוצאתי את המאוורר, ניקיתי אותו מאבק, א-ב-ל בלי ששמתי לב...ואין לי מושג איך זה קרה(!!!) המעבד יצא יחד עם המאוורר...וזה שמתי לב רק כשבאתי להכניס את המאוורר חזרה...חיברתי את המעבד הכנסתי את המאורר...ועכשיו המצב הוא שהמאוורר עובד, אבל המחשב לא מגיב לכלום! לא עולה ולא כלום! המסך נשאר בסטנדביי שלו ונאדה..המחשב דולק הנורות דולקות מאווררים עובדים אבל לא קורה איתו כלום. מהמעבד אין ריח של שרוף, אפילו לא טיפה..אין לי מושג מה הולך פה..ואני מקווה מאוד שהמעבד לא הלך...אם למישהו יש הצעה רעיון או סתם ניחוש בבקשה לשתף...תודה לכל מי שינסה לעזור!!
פורסם 2007 במאי 3118 שנים איזה מעבד? האם הוא נפגע מהניקוי? התעקמו פינים? אולי שהכנסת אותו לסוקט? הוא נכנס חלק? תן פרטים כדי שנוכל לעזור.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר אז כן..התעקמו פינים :( עכשיו צריך למצוא מעבד חדש...למישו יש אולי p4 2.4??
פורסם 2007 במאי 3118 שנים זה לא אומר שצריך להחליף מעבדאפשר לישר אותם אבל ממש בזהירות הם יכולים להישברתחפש בפורום מעבדים קצת עצות איך לעשות זה נכון
פורסם 2007 במאי 3118 שנים קודם תנסה בעדינות ליישר את הפינים ולהחזיר את המעבדזה קרה כבר להרבה לפנייך וברוב הפעמים זה הסתדראז קצת סבלנות וקצת מאמץ בהצלחה
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר טוב הצלחתי איכשהו ליישר את הפינים..אני לא יודע עד כמה יישרתי אותם טוב..חיברתי את המעבד, הוא לא נכנס חלק לגמרי הייתי צריך לתת לו פוש קטנטן והוא נכס..הדלקתי את המחשב ועדיין אין כלום..אבל שכיביתי אותו שמתי לב שהמעבד היה קצת חם...זה אומר משהו? או שגם מעבד לא עובד שמחובר מתחמם?תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.