פורסם 2007 ביוני 218 שנים תשמע אני יגיד לך את האמת אנחנו אפילו לא יודעים מה המפרט שלך.מה מפרט?מה התקציב?מה אתה רוצה לקרר? (הכל זה לא תשובה תן חלקים ספציפים!)
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר המפרטכנס לפהhttp://hwzone.co.il/specslist/view/46/ (למפרט השני)התקציה עד 600 ש"חמה אני רוצה לקרר?תשמע אני רוצה פשוט ביצועים טובים ומחשב קר לאורך זמן ארוךפשוט לקרר את כול המחשב!נ.באני עדיין לא סגור בקשר למארזיכול להיות שאני יקח את המארז אורורה של ג'יגהבייט
פורסם 2007 ביוני 218 שנים יש לך אותו כבר?יש לך טוניק ואתה מתלונן בארץ אין גוף קיור טוב ממנו!אם אין לך אז אל תקנה כרטיס מסך 7100!אתה עושה OC?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר אולי בעתיד אני יעשה OC הטוניק זה קירור רק למעבד אתה חושב שזה מספיק כדי לשמור עם ביצועים טובים?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים טוניק זה רק בשביל המעבד!אבל הכרטיס ושאר המערכת חלשים אז בכלל לא צריך בשבילם קירור חוץ מהמעבד.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים כשהסתכלתי עוד פעם הוא לא רע בכלל אבל הכרטיס מסך גרוע ביותר!!תשקיע עוד לכרטיס נורמלי כמו ה8500/8600 GT הם עדיפים בהרבה אבל גם יותר יקרים!!הם עולים בסביבות 700-800 אבל אפשר גם דברים יותר זולים אבל זה ממש שפל המדרגה!תתיעץ בפורום גרפיקה שם ידעו מה להגיד לך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.