פורסם 2007 במאי 3018 שנים שלום לכם.יש לי מארז אורורה של ג'יגהבייט ואני רוצה לשים לו מערכת קירור מים כדי לשמור על יציבות ומהירותאיזה מערכת קירור מים מומלצת במחיר זול כדי שתקרר לי את כול המחשב (ולא רק את הזיכרונות או כרטיס המסך..)תודה רבה על עזרתם
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר זולה שתקרר מספר רכיבים BIGWATER 745 עולה טיפה יותר מ600תודה על עזרתך[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר אני בהודעה הקודמת שמתי תמונה עם 3 שאלות אתם יכולים בבקשה לענות לי עליהןכי אני לא רוצה להידפק עם המערכת קירור מים
פורסם 2007 ביוני 118 שנים דאבל פוסט = איפה אני מציב... ? מחוץ למחשב אבל אפשר גם בפנים למרות שאני בספק אם יש לך מקום מתאים בשבילו המאוורר הזה...? הוא מוציא אוויר חם מהמארז ומקרר בדרך את הרדיאטור הנ"ל מה זה....? נוזל קירור זה לא נגמר אבל יש איבוד כלשהו... הקופסא היא מיכל לנוזל. תקרא עוד על הנושא
פורסם 2007 ביוני 218 שנים אם הוא ירצה לקרר עוד רכיבים הוא יצטרך להוסיף בלוקים בישבילם.. והמערכת הזו טובה כי היא מספיק גדולה לקירור כמה רכיבים... לעומט הגלאקסי או ה735למרות שהייתי מחליף משאבה למשהו יותר חזק...
פורסם 2007 ביוני 218 שנים אם הוא ירצה לקרר עוד רכיבים הוא יצטרך להוסיף בלוקים בישבילם.. והמערכת הזו טובה כי היא מספיק גדולה לקירור כמה רכיבים... לעומט הגלאקסי או ה735למרות שהייתי מחליף משאבה למשהו יותר חזק...עכשיו הבנתי אבל זה יעלה משהו כמו 1000 וצפונה....אז זה מייקר מאוד...
פורסם 2007 ביוני 218 שנים זאת השאלה הלא נכונה כשאתה מתעניין בקירור מייםבדיוק קירור מים הוא מאוד יקר.אני הייתי הולך למרות הכל על קירורי אויר מובילים שיתנו ביצועים דומים במחיר יותר זול.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר אם קירור מים עולה ככהאז אני אקח קירור אויראני רוצה חברות הכי מובילות ולקרר את הכול המחשבאפשר המלצה על קירור אוויר טוב?תודהנ.בשיהיה שקט עם ביצועים טובים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.