פורסם 2007 במאי 3018 שנים http://news.walla.co.il/?w=//1114686אני לא מאמין.כל אחת מההצעות האלו עלתה פה בדיוק בנוסח זהה לפני כחודש. כל אחת ואחת מההצעות.מה אתם אומרים? השרים נמצאים פה בפורום אקטואליה?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר רק HWzone יסתמו את הפרצות בפיירוול של מערכת הבטחון!רק HWzone יזרקו שרים ג'נריים החוצה! O:
פורסם 2007 במאי 3018 שנים זה לא מצחיק. אני מציע לבחור את האדם החכם ביותר ב HWZONE (דריה?) ולהריץ אותו לכנסת ישראל. כאשר הצעות חוק יועלו ע"י "משאל עם".
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אני מציע את Minimizer לכנסת ולמה לא את XTRACT ?? אני רק בעד XTRACT ויוני - FEEDMEH - דובר הכנסת !!!!! SORY, אחי, שונה
פורסם 2007 במאי 3018 שנים זה לא מצחיק. אני מציע לבחור את האדם החכם ביותר ב HWZONE (דריה?) ולהריץ אותו לכנסת ישראל. כאשר הצעות חוק יועלו ע"י "משאל עם".תפסיקו כבר לנשק את הרגלים שלה... אני לא אומר שהיא טיפשה אבל זה פשוט פתטי שרק בגלל שהיא בחורה אתם שמים דגש על כל מה שהיא אומרת ביחס לעוד מאות המשתמשים האחרים בפורום שהם סה"כ עוד בן מאחורי כינוי משונה
פורסם 2007 במאי 3018 שנים היא גם לא כל כך חכמה,פשוט מאוד אוהבת להתווכח ולאפחד אין כח אליה אז היא מסיקה מזה שהיא הוכיחה את הנקודה שלה.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אני מציע את עצמי, ביום הבחירות במקום לחלק לחמניות ושוקו אני אחלק לייזרים - מי איתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.