עבור לתוכן

DVDR באיזה רמה של איכות? DVDRIP 720P?

Featured Replies

פורסם

יש לי 3 סרטי 720p וכולם 4.5 ג"ב כולם שעה וחצי+ וכולם באיכות מטורפת.. זה שבדיסקים החדשים הגודל הוא פי כמה, ההבדל בטח כמו בין DVDRIP לDVDR שיש ברשת..

והגודל שהוא 4.5 או 8.5 זה כמו שיש DVDrip שהם 700 מגה וכאלה שהם 1400 ואין הרבה הבדל באיכות..

• תגובות 37
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע אחי, כעיקרון איכות מטורפת של 720P צריכה לנוע בין 7-8 גיגה.

פורסם
  • מחבר

אחי אני מוריד רק סרטי HD.. במקומות שיש מלא כאלה.. ורוב הסרטים הם 4.5GB יש אבל גם כמה שהם 8GB אבל רוב הסרטים הם 4.5GB..

והBSPLAYER מראה בשניהם השרוזלוציה 1200 על 720 ככה.. והרי שניהם בAC3.. אז כאילו למה יש כזה הבדל בגודל?

ונגיד יש סרטים שהוא מביא לי אפשרות או 4.5GB או 8GB.. וזה אותו הסרט.. ושניהם ב720P..

פורסם

אחי אני מוריד רק סרטי HD.. במקומות שיש מלא כאלה.. ורוב הסרטים הם 4.5GB יש אבל גם כמה שהם 8GB אבל רוב הסרטים הם 4.5GB..

והBSPLAYER מראה בשניהם השרוזלוציה 1200 על 720 ככה.. והרי שניהם בAC3.. אז כאילו למה יש כזה הבדל בגודל?

ונגיד יש סרטים שהוא מביא לי אפשרות או 4.5GB או 8GB.. וזה אותו הסרט.. ושניהם ב720P..

כי 720p זו רזולוציה הגודל של הסרט זה בהתאם ל bitrate

ככל שהוא יותר גדול הסרט לוקח יותר

יש סרטים של 720p ששוקלים 4.5 גי'גה ויש להם 4500 bitrate

יש סרטים של 720p ששוקלים 8.5 גי'גה ויש להם 8500 bitrate

ככה שיש הבדל רציני

פורסם

איזה שטויות, טוב נו שיהיה.

אני יעשה DVDRIP לסרט ויוקודד אותו ל WMV שישקול 40MB (ז"א איכות זוועה), הנה לך גם DVDRIP

אתה תחטוף NUKE תוך פחות מדקה...

ואז קבוצה אחרת תוציא POROPER.

למה לריב עם הסטנדרטים של התעשיה? ;D

פורסם
  • מחבר
יש סרטים של 720p ששוקלים 4.5 גי'גה ויש להם 4500 bitrate

יש סרטים של 720p ששוקלים 8.5 גי'גה ויש להם 8500 bitrate

ומזה בדיוק bitrate.. אפשר הסבר..?

מה לגבי הaudio שמים לב להבדל בין 350kbps ל750kbps במקרה שיש לך רמקולי סראונד..?

פורסם

משום מה צריך להיות הבדל בין 340 ל740, גם אם זה בסאונד וגם אם זה ברזולוציה וכו', לא יודע אם תוכל לשים לב לכל פרט קטן, אבל כן - יש הבדל.

פורסם

ומזה בדיוק bitrate.. אפשר הסבר..?

מה לגבי הaudio שמים לב להבדל בין 350kbps ל750kbps במקרה שיש לך רמקולי סראונד..?

"רמקולי סראונד"? זה יכול להיות גם X530, אין סיכוי כמעט [אם בכלל] שתבחין בהבדלים.

ולא ניראה לי שאודיו מגיע לכאלה ביטרייטים בDVD... יש מצב שגם ל320KBPS הוא לא תמיד מגיע, אולי ב720P כן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים