עבור לתוכן

DVDR באיזה רמה של איכות? DVDRIP 720P?

Featured Replies

פורסם

כמה הבהרות:

DVDRIP וDVDR זה אותה איכות.

אני ממש חולק עליך .. DVDR זה רזולוציה טבעית של DVD שזה 720 על 576(PAL) והKBPS נעים בסביבות ה 5000

וDVD RIP זה לרוב רזולוציה יותר נמוכה .. והרבה פחות KBPS מה שמוריד מאיכות התמונה ..

• תגובות 37
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעבר לכל מה שנאמר פה (שנכון מאוד) יש גם את העניין של הסאונד שמשתנה בין הגרסאות. צריך לזכור שיש גם פס קול שב-DVDR שלא כמו בריפים למיניהם נשמר ב-DD אוDTS (ולפעמים אפילו בשניהם, ולעיתים אפילו בכמה שפות), גם זה תופס לא מעט עם קצבים של כמה מאות kbps.

Anatoli.

פורסם

אני ממש חולק עליך .. DVDR זה רזולוציה טבעית של DVD שזה 720 על 576(PAL) והKBPS נעים בסביבות ה 5000

וDVD RIP זה לרוב רזולוציה יותר נמוכה .. והרבה פחות KBPS מה שמוריד מאיכות התמונה ..

איך שאני הבנתי את זה, DVDRIP זה שלוקחים את הוידיאו מDVD ודוחסים אותו בפורמט XVID /DIVX או כדומה. מכיוון שיש דחיסה ברור שזה לא אותה איכות אבל ההבדלים אמורים להיות מינוריים.

פורסם

זה בערך כמו להגיד שלקחת דיסק מוזיקה ולעשות לו RIP לMP3 ב128KBPS ישמור על אותה איכות.

כמובן שאפשר לשיד BIT RATE גבוה ולשמור על הרזולוציה המקורית ותגיע לתוצאות דומות

אבל זה גם יתפוס הרבה מקום.

לכן רוב הDVD RIP שיש ברשתות השיתוף הוא באיכות נמוכה יותר מDVDR

פורסם

DVDR זה בכלל קיצור ל DVD Recordable

פורסם

מישהו טען אחרת?

פורסם

לכן רוב הDVD RIP שיש ברשתות השיתוף הוא באיכות נמוכה יותר מDVDR

אין דבר כזה "איכות DVDR" כמו שאין דבר כזה "איכות CDR" ;)

פורסם

יש איכות DVDRIP שנעשתה ע"י ריפ מן הDVD ויש את הסרט שנלקח מן ה-DVD שזה בעצם DVDR.. הDVDS הרגילים שקונים שוקלים הרבה יותר מן הDVDRS שמורידים מן האינטרנט, הריפרים מורידים מן האיכות ומורידים אקסטרות וכו' כדי שיוכלו להכנס לדיסק DVD-R..ובקשר לתפריטים - הם כמעט ולא שוקלים ככה שגם הרזולוציה בDVDR גדולה יותר מן הרזולוציה ב-XVID , האיכות תמונה יותר טובה וכל מה שרשמתם מקודם..בDVDR גם הסאונד עובד על 5-6CH שבXVID פעם הוא לא עבד אך קיום הרוב כבר מריצים AC3 ואיך שלא תקראו לזה, מקווה שעזרתי..

פורסם

אין דבר כזה "איכות DVDR" כמו שאין דבר כזה "איכות CDR" ;)

ברשתות השיתוף יש DVD-R

לוקחים סרט שבמקור הוא DVD 9 ומתאימים אותו לדיסק רגיל

ודי להתפס למילים :)

פורסם

זה פשוט נמרך על כל הט'רד וזה פשוט לא נכון

יש איכות DVDRIP שנעשתה ע"י ריפ מן הDVD ויש את הסרט שנלקח מן ה-DVD שזה בעצם DVDR

שוב לא נכון, אין דבר כזה איכות DVDRIP, צמד המילים DVD-RIP בכלל בא להגדיר תוצאה של לקיחת כותר DVD ולעשות לו "קריעה" לדיסק הקשיח שלך.

אתה יכול לקחת את ה "DVDRIP" הזה ולצרוב אותו כ DVD-9, DVD-5, XVID וכו...

פורסם

X-DUDE, אתה שוב מתעלם מהסטנדרטים הנוקשים של קהיליית ההפצות. ;)

DVDRIP אומר שזה סרט וידאו שנלקח מDVD ויהיה 700, 1400 או במקרים קיצוניים 2100 מגה. זה הסטנדרט וכאשר כל מי שציין בשירשור ציין DVDRIP לזה הוא התכוון.

פורסם

איזה שטויות, טוב נו שיהיה.

אני יעשה DVDRIP לסרט ויוקודד אותו ל WMV שישקול 40MB (ז"א איכות זוועה), הנה לך גם DVDRIP

פורסם

בסצינה עצמה עלינו אנו מדברים יש גם סטנדרטים של DVDRIP ככה שלא כל ריפ מן הDVD מתקבל כDVDRIP! וכן התכוונתי לDVD5 ברחה לי המילה :) הספקתם להגיד הכל - הם לוקחים DVD9 והופכים אותו לDVD5.

פורסם
  • מחבר

אם אני צורב סרט 720P.. בדיסק DVD רגיל.. לא DVD5 ולא DVD9.. האיכות תרד?

ומישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין סרט שהוא שוקל 4.5GB לבין סרט ששוקל 8GB.. כי שניהם הרי באיכות סאונד AC3 ושניהם 720P..

אז מה זה מוסיף?

פורסם

סרט 720P לא אמור לשקול כל כך קצת - 4.5, רק אם הוא ממש קצר או שהאיכות דפוקה. כעיקרון ההבדל לרוב בין המשקל הרב הוא תמיד באיכות גם אם זה איכות סאונד וגם עם זה איכות תמונה.. תחשוב שב8.5 גיגה נאגר יותר מידע, ככה ש99% שיותר מידע = > איכות יותר טובה. העתיד הוא סרט שלם על 20 גיגה ידידי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים