פורסם 2007 במאי 3018 שנים אז ככה מבחינת המחיר ההפרש מאוד נמוך, הA2 עולה רק עוד 150 שקל. ואני מקבל הרבה יותר כגון מסך יותר גדול רמקולים מובנים אפשרות ליראות עם זה טלווזיה(כן אני יודע שבארץ זה לא עובד) וכו אבל מבחינת זמן סוללה וגודל הוא מפסיד דיי בגדול ל X5L. ואני כמעט בטוח שאני לא אראה בנגן סרטים ואין לי מושג מה עדיף :\ אני מקווה שתוכלו לעזור לי ובבקשה תוסיפו הסברים להצבעה שלכם ! תודה
פורסם 2007 במאי 3018 שנים 1) למה לעזאזל פתחת סקר? 2)רוצה לדעת את ההבדלים?- A2 מסך יותר גדול (לי יכנס לכיס... :) מתאים לסרטים וסרטונים. X5L זמן בטריה יותר ארוך ולא מתאים לסרטים (ואולי לסרטונים של דקות ספורות) וכמובן-נכנס לכיס. וזהו
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר האמת שפתחתי את האשכול בשביל שחברי הפורום ירשמו את דעותיהם איזה מהם הם היו לוקחים מבן השניים ולמהאת ההבדלים בדקתי ואני יודע אותםההיתרונות של הX5L שהם הבטריה והגודל לטעמי הם דברים חשוביםאבל לA2 יש פונקציונליות יחסית מטורפת בהשוואה לX5L ואני לא יודע מה לבחור לכן פתחתי את הסקר
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אלוהיםמדובר על 2 מכשירים שלהם מטרה שונה לחלוטין PMP - A2MP3 - X5Lאתה רוצה סרטים? קח A2 אתה רוצה מוזיקה? קח X5Lהתכונות החשובות ומי מנצח בהםחיי סוללה - X5פורמטים של מוזיקה - זהפורמטים של סרטים - A2גודל - X5תראה מה אתה צריך מזה ותלך לפי זהאני אישית אוהב את הD2 שלי 8) גם קטן, גם וידאו וגם מוזיקה עם סוללה חזקהוכמובן חצי מהX5 ורבע מA2
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר תודה,אבל לפי דעתכם שווה לוותר על הגודל והזמן סוללה לטובת הפיצרים שקיימים ב A2ושוב לדעתכם אם כדי או לא זואת היתה השאלה
פורסם 2007 ביוני 118 שנים בתור בעלים של A2 אני יכול להגיד לך שאני מצטער מעט על הקניה בגלל הגודל.אמנם שלי השימוש בו רב גם לבית וגם לבחוץ, כשאני רוצה לשמוע מוזיקה בהליכה אז הוא לא נכנס בכיס והאופציות הן או להכניס בתיק ואז אין שליטה על החלפת שירים וכו' או ללכת ביד, שזה לא כ"כ נוח.אם מאוד מוסיף לך שיתאים לנגן סרטים אז לך עליו, אם לא אז לא מומלץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.