פורסם 2007 במאי 3018 שנים חשבתי לרענן את הסט הישן שלי למקלדת ועכבר איכותיים אך זולים.החלטתי לקחת חוטי, אני לא צריך אלחוטי וגם שמעתי שנוצרות בעיות קליטה וגם אין לי עצבים להתעסק עם סוללות, ולא לשכוח את הפרש המחירים.אז חשבתי על העכבר Logitech G5 שכולכם מכירים, למשחקי רשת ועבודה בעיקר, אני צריך עכבר שזורם על הפד במהירות ולא כבד שבקושי זז.אם אתם מכירים עכבר עמיד וטוב באותו מחיר אני אשמח לשמוע.בקשר למקלדת חשבתי על LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE, קראתי עליה חוות דעת טובות והיא נראית אחלה.אני מחפש מקלדת עם כפתורים נורמלים שלא נתקעים וקל ללחוץ עליהם.שהפונט על המקשים גם לא יהיה נוראי ויהיו כפתורי מולטימדיה.והצבע יהיה שחור, יש לכם הצעה טובה יותר בטווח המחירים שלה? (120~)ואם יש לכם הצעה לפד זול אך איכותי אני אשמח לשמוע, כי הפד שלי כבר קרועתודה רבה.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים עכבר: יש כאלה שיחלקו ויגידו לך שעדיף את הMX518 אבל לפי דעתי המשקולות הן תוספת מבורכת שנותנת יתרון ענק לG5.מקלדת: אתה בבעיה. מקשים שלא נתקעים וקלים אומר מקלדת דקה עם מקשים רכים כמו של נייד אבל במקרה הזה כמעט תמיד תשכח ממולטימדיה אלא אם תלך על ג'ניוס עם שנה אחריות...פד: QCK+.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר לא התכוונתי לכאלה דקיםאני רוצה כפתורים כמו המקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט שיש לכל העולם..פשוט אחותי קיבלה עם המחשב שלה מקלדת ג'נרית שחורה עם מקשים מפלסטיק מרגיז כזה ויש כפתורים שלא נלחצים וכל הכפתורים ממש מרובעים וזה ממש מעצבןאני כותב הרבה ואני מקווה שהמקלדת לא תהיה בעייתית
פורסם 2007 ביוני 218 שנים אם אתה מדבר על המקלדת של ממיקרוסופט שיש לכולם הזאת אז המקלדת של לוג'יטק תיהיה בסדר גמור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.