עבור לתוכן

האם ישנו צורך בסאבוופר ובסנטר כאשר קונים 4 רמקולים מדפיים?

Featured Replies

פורסם

מה זה משנה המחשב?

כל מחשב מהתקופה האחרונה יהיה טוב, העיקר זה הכרטיס קול.

פורסם
זה בדיוק מה שרשמתי " אפשר לגרום לו להישמע יותר יפה !
אבל אפשר לקחת סאונד סטריאו בדרגה 128+ KBPS

ולהפוך את הסאונד כמו שכתוב במדריך להרבה יותר איכותי ונעים לאוזן

אני מקווה שאתה שם לב שאתה סותר את עצמך. זה לא יותר איכותי, זה יותר יפה לדעתך.

דרך הגב יש תוכנות שלוקחות סאונד ב-192 KBPS לדוגמא והופכות אותו ל-1400 KBPS

וזה היה בעצם תוספת בס

האמת היא שבבאס זה החלק הקטן ביותר של ההבדל. יש הרבה דברים אחרים. זה מבלי להתייחס לעובדה שגם פה הכל ניחושים ולא באמת שיחזור של החומר המקורי.

אני לא מדבר עדיין על אפשרויות שאני משתמש כמו הפיכת סאונד 48000 HZ

ל-96000 HZ

שגם נותן איכות סאונד מדהים אבל צריך ציוד איכותי .

איכותי?! אודיג'י מעאפן יודע לעשות את זה. זה לא עוזר בכלום. אתה בעצם עושה דגימה מחדש של הצליל שלא עוזרת לך בכלום. שוב, אולי זה נשמע לך יותר "יפה", אבל זה רק דעתך. אובייקטיבית מדובר על פגימה באות המקור.

כך אפשר לנסות להחזיר כמה שיותר קרוב למקור עם מתמטיקה !

תקרא לזה איך שאתה רוצה, בסופו של יום זה לא יותר מאשר ניחושים מושכלים. מה לעשות שלפעמים זה עובד, אבל לפעמים לא.

הסאונד עובר עיבוד מחדש , משופר לרמות AC3

אתה רציני או מה?! :s07:

משופר?! מה השיפור בזה?! אתה בכלל יודע מזה AC3? אתה יודע מה הכרטיס שלך עושה כשהוא לוקח את ה-MP3 שלך והופך אותו ל-AC3? זה לא משפר, זה דופק את הצליל. אולי זה נשמע לך יותר יפה, אבל בסופו של דבר מבחינה אובייקטיבית של הדברים זה פחות איכותי. אין פה עניין של להסכים או לא להסכים. אין פה דעות אישיות. אלה עובדות. אתה רוצה להתווכח עם הפיסיקה, תהנה. אבל תעשה את זה במקום אחר ולא פה כשאתה מטעה אנשים סתם.

אל תגזים ,מה זה כל מצב ?

אלביס פרסלי ישמע כמו אלביס ולא כמו שרית חדד .

שוב אני לא מדבר על הכפלה ! וזאת הטעות שלך !

ב-DTS 96 זה נכון , ככול שיהיו לי פחות רמקולים רמת הצליל תשתפר

אבל אני כותב על משהו אחר שיטה אחרת

וסוג ההמרה אחר ולא הכפלה

אלביס יישמע כמו אלביס, לא אמרתי שלא. ואתה שם לב שאתה מדבר שטויות שוב?! אני רשמתי את ההכפלה כדוגמא אחת מתוך כמה שציינתי, למה נדבקת דווקא אליה. כבר נתקלתי בהמון שיטות, לכן גם ציינתי לדוגמא את DPL2 ואת DS. אם אתה מדבר איתי על שיטה ספציפית, בוא תסביר איזו שיטה, ונמשיך משם.

שוב, רענן. אני אשמח מאוד להמשיך ולהתדיין עד אין סוף. אבל כשאתה מדבר באויר וטוחן מים זה לא עוזר. או שתתחיל להביא עובדות עם ביסוסים, או שתפסיק לבלבל אנשים. ולא, דעה שלך לא נחשבת עובדה. דעה שלך היא לגיטימית ומקובלת, וגם אני לא פעם מציג את דעתי האישית, אך אני דואג לציין שזוהי דעתי בלבד בכדי שאנשים לא יקחו דברים כחקוקים בסלע.

בנוגע למפרט שלי, גם אני כמו קודמי לא רואה את הקשר לאיכות צליל. אבל כיוון שאתה רואה אותו אני אציין שהמחשב הוא P4 2.4C + ASUS P4P800E-Deluxe (Realtek ALC850) ואני מניח שזה כל מה שדרוש לך, לא? מבחינת סאונד, אני רואה שלמשהו אתה נדבק דווקא ל-OB. אבל רק בתור תוספת אני אציין לך כמה מהכרטיסים שעברו על המחשב הזה בכדי שתדע למה אני משווה כשאני מתכוון לזה:

Audigy 2 ZS

X-Fi XtremeMusic

Chaintech AV-710

Emu 0404

Emu 1212M

ESI Juliat

M-Audio Audiophile

RME HF (נדמה לי שזה היה 32/8)

ונכון לעכשיו יש לי על המחשב 2 כרטיסים נוספים (מעבר ל-OB) שכרגע אני לא יכול לציין את הדגמים בגלל שביקורות עליהם יעלו לאתר בעתיד הלא רחוק.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים