עבור לתוכן

האם OC מבטל אחריות למעבד???

Featured Replies

פורסם

האם OC למעבד/זכרונות/כרטיס וכו' ולו OC הנמוך ביותר יבטל לי את האחריות במידה והמעבד יהרס?

או שזה לא משנה ?

תודה מראש

פורסם

חיובי

זה לא משנה כמה OC ואיך העיקר עשית, עם החנות תגלה שעשית OC הם לא ירצו להחליף לך את החלק הפגום במידה והוא נהרס ביגלל OC.

גם עם עשית וביטלת ולא אמרת להם, והם גילו שעשית OC הם ינסו להיתנער מהאחריות.

פורסם
  • מחבר

עוד משהו

יש טכנולוגיה חדשה של הלוחות אם אם אני לא טועה שהיא ממהרת את הביצועים של הזכרונות הפנימים בעצמה אוטומטית

LinkBoost קוראים לה קיימת רק בלוחות אם עם CHIPSET של NFORCE 5

האם שימוש בה גם יבטל את האחריות?

עריכה:

האם LINKBOOST פעיל רק כשיש מערך של 2 כרטיסי מסך?SLI?

פורסם

עם זה דרך הווינדוס לא יתבטל לך האחריות כי זה דרך המערכת הפעלה זה לא נירשם בביוס או נישמר.

שאתה עושה הפעלה מחדש אתה צריך לעלות שוב את המהירות, או להגדיר מחדש את זה.

בכל מיקרה המהרה של רכיב מסויים זה OC נכון לכול דבר.

פורסם

לסיכום המשפט שהרגע אמרת OC=המהרה בעברית. קצר, קליט ויפה, נכון?

פורסם

עם זה דרך הווינדוס לא יתבטל לך האחריות כי זה דרך המערכת הפעלה זה לא נירשם בביוס או נישמר.

שאתה עושה הפעלה מחדש אתה צריך לעלות שוב את המהירות, או להגדיר מחדש את זה.

יתבטל ולא חשוב דרך איפה עשיתה OC מבחינתי זה יכול להיות גם באמצעות הטלפתיה ;D

פורסם

אני לא חושב שאורן זריף\אורי גלר מוכרים בפני החוק במקרה הזה :smile1:

פורסם
  • מחבר

אז למה בעצם כולם עושים OC ?

במקרה הכי גרוע מאבדים את המעבד...

ואם אני לא עושה OC בכלל! אני עדיין צריך קירור למעבד?

פורסם

אילו טמפרטורות המעבד במנוחה\מאמץ?

איזה קירור יש לך?

"אז למה בעצם כולם עושים OC ?", זה בישביל בעיקר לישבור שיאים או שהמחשב שלהם לא שוכב משחקים מסויימים, אז זה נותן להם עוד כמה FPS, ויש כאלה סתם עושים.

אני למשל עם מעבד E6600 + Asus P5B Deluxe, ולא עושה OC, כי הביצועים שהוא נותן לי כרגע מעולים בפה מלא מעולים, שאני יראה עוד שנה שהמחשב לא שוכב משחק מסויים אני יעשה OC ובדרך כלל זה המשחק ירוץ טוב יותר.

פורסם

אז למה בעצם כולם עושים OC ?

במקרה הכי גרוע מאבדים את המעבד...

ואם אני לא עושה OC בכלל! אני עדיין צריך קירור למעבד?

יש שתי סיבות עיקריות לאוברקלוק : שבירת שיאים ולהראות לכולם איזה גבר אתה כי יש לך מחשב שטס באיזה 5.5 ג'יגה, או אוברקלוק קצת יותר נינוח, למטרת ביצועים, אם אתה רוצה מחשב יותר מהיר. אני הולך על הסוג השני.

לגבי קירור, אם הקרור שקיבלת עם המעבד רועש לך, או לא מקרר את המעבד כמו שצריך, תרגיש חופשי להחליף אותו. באופן כללי, ידוע שהקירור שאינטל נותנים מהמפעל די רועש

אילו טמפרטורות המעבד במנוחה\מאמץ?

איזה קירור יש לך?

"אז למה בעצם כולם עושים OC ?", זה בישביל בעיקר לישבור שיאים או שהמחשב שלהם לא שוכב משחקים מסויימים, אז זה נותן להם עוד כמה FPS, ויש כאלה סתם עושים.

אני למשל עם מעבד E6600 + Asus P5B Deluxe, ולא עושה OC, כי הביצועים שהוא נותן לי כרגע מעולים בפה מלא מעולים, שאני יראה עוד שנה שהמחשב לא שוכב משחק מסויים אני יעשה OC ובדרך כלל זה המשחק ירוץ טוב יותר.

המחשב שלך לא שוכב, אלא אם כן זה מארז שבנוי ככה, אולי התכוונת שהמחשב שלך סוחב...

פורסם

יש שתי סיבות עיקריות לאוברקלוק : שבירת שיאים ולהראות לכולם איזה גבר אתה כי יש לך מחשב שטס באיזה 5.5 ג'יגה, או אוברקלוק קצת יותר נינוח, למטרת ביצועים, אם אתה רוצה מחשב יותר מהיר. אני הולך על הסוג השני.

לגבי קירור, אם הקרור שקיבלת עם המעבד רועש לך, או לא מקרר את המעבד כמו שצריך, תרגיש חופשי להחליף אותו. באופן כללי, ידוע שהקירור שאינטל נותנים מהמפעל די רועשהמחשב שלך לא שוכב, אלא אם כן זה מארז שבנוי ככה, אולי התכוונת שהמחשב שלך סוחב...

כן הוא כנראה התכוון לסוחב אבל כשאומרים "הוא סתם שוכב בפינה" זה אומר שהוא באמת שוכב בפינה? לא! פשוט שלא משתמשים בו... xD חחח איזה לא קשור אני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים