עבור לתוכן

בעיה רצינית במחשב

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. קניתי מפרט שבדקתי די הרבה זמן מבחינת תאימות וביצועים והכל נראה לי בסדר. אך אחרי שהרכבתי תמחשב נוצרו לי 2 בעיות.

את הבעיה הראשונה בודדתי לזכרון, שבעצם זוהי בעיה מוכרת שלא מאפשרת להתקין וינדואוס עם זכרון של 2 גיגה, רק אם אני מוציא סטיק אחד ועובד בסינגל הכל רץ. הצלחתי לפתור ת זה לפחות זמנית עי הוספה של 0.1 OVERVOLT לDDR2 (הזכרונות מצריכים 1.9-2.0 בזמן שהלוח אם סיפק רק 1.8). הבנתי שאין לי דרך אחרת חוץ מלהחליף את הזכרונות כדי לגרום להם לעבוד כמו שצריך, אבל אם למישהו יש פתרון אחר אני ישמח לשמוע. בנוסף העלתי את מהירות המעבד ל2.66GHZ ושניתי את מחלק הזכרון כך שיגיע ל800, ובכך הצלחתי גם לגרום לו להפסיק להציג ERROR בMEMTEST כאשר הוא בודק 1024 זכרון. התוכנה עבדה במשך 3 וחצי שעות בלי שום טעות.

הבעיה השניה מגיעה כאשר אני מכניס את הכרטיס מסך למצבים שהוא דורש כל טיפת מיץ. לדוגמא כשאני מריץ את ה SYSTEM TEST של LOST PLANET על ההגדרות הכי גבוהות, אחרי כמה זמן המחשב פשוט נתקע ומריץ פריים כל איזה 10 שניות והדרך היחידה היא פשוט לעשות ריסט למחשב כדי לסדר את זה.

המפרט:

e4400 @ 2.66ghz (266x10) a

gskill 1024x2 800mhz gbnr @spd 3.0

gigabyte ga-965p-ds3 rev 3.3 @ f11 bios

leadtek 8800gts 320mb @ xtreme-g drivers

windows xp sp2 april 2007

תודה על העזרה :(

פורסם
  • מחבר

עם יש לך אחריות תממש אותה, ניראה לי בעיה בזיכרון\לוח אם.

בקשר לתקיעות וזה ב- Lost Planet, תתקין את הדרייבר 160.02.

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_160.02.html

מקווה שעזרתי לך!!

אני לא חושב שלינק לדרייבר של כרטיס מסך QUADRO יעזור לי במיוחד :P

פורסם

הדרייבר טוב גם לכרטיסים רגילים, אני ועוד כמה כמה אנשים משתמשים בו והוא יותר טוב מהדרייברים הרגילים...

פורסם
  • מחבר

החלפתי לזכרונות זמניים בנתיים וגילתי שגם מה שגרם לתקיעות היה הזכרון אז לאחר ההחלפה הכל פועל בסדר. תודה רב על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים