עבור לתוכן

מדוע כשאני מפעיל צפייה בשני מסכים הוא חושב שהטלוויזיה(ANLOG) היא HDTV?

Featured Replies

פורסם

אז ככה לא מדובר ב-RCA מדובר ב-Component - אם אתה רוצה לראות בטלויזה שלך אז כל שנשאר לך לעשות זה לחבר כבל SV למתאם ומשם ל-AV של הטלויזיה.

RCA זה חיבור לאודיו כאשר הכבל האדום והלבן זה לערוצי שמע והצהוב זה וידיאו (מתחבר ל-AV).

ב-Component - (אדום כחול סגול)- יש יותר פינים מ-Sv ובאמצעות המתאם ניתן להוציא גם חיבור SV רגיל(לחיבור של טלויזיות אנלוגיות).

פורסם

לא הבנתי הסבר בבקשה

מה מתחבר איפה

פורסם

OK מכוון שיש לך טלוויזיה אנלוגית אתה חייב לחבר דרך AV - S-Video ולכן כמו שחיברת הבעיה היא עם הכרטיס הוא אמור לזהות TV אנאלוגי ולא דיגיטלי(HDTV) לכן תבדוק מה הבעיה עם ה-Driver שלך.

אתה יכול ללחוץ על Detect display או.. פשוט לבצע reset שהמחשב והטלויזה מחוברים(הטלויזיה צריכה להיות דלוקה).

פורסם

kingyog - יש לך טעות. ניתן להשתמש ביציאת הhdtv גם בטלויזיה שלא תומכת בhd. פשוט מחברים את הכבל הכחול ורואים כמו שצריך.

drbrain - הבנתי איזה מתאם יש לך ואיך חיברת אבל לא ענית לי עדיין האם המתאם הזה הגיע עם הכרטיס שלך.

פורסם

kingyog - יש לך טעות. ניתן להשתמש ביציאת הhdtv גם בטלויזיה שלא תומכת בhd. פשוט מחברים את הכבל הכחול ורואים כמו שצריך.

drbrain - הבנתי איזה מתאם יש לך ואיך חיברת אבל לא ענית לי עדיין האם המתאם הזה הגיע עם הכרטיס שלך.

מתאם הגיע עם הכרטיס ביחד

אם ההבנתי נכון צריך לחבר את SV ביחד עם RCA כחול או שאני טועה

כרגע רק SV מחובר ואני רואה שחור לבן וכמובן שיניתי את שיטות השידור - לא עוזר

פורסם

בכל מקרה לא צריך לחבר את שניהם ביחד.

אומנם זה לא יפגע בתמונה אבל זה גם לא יתן לך שיפור כלשהו, למיטב ידיעתי וניסיוני.

בגלל שהכבל הינו הכבל המקורי ואין תמונה תקינה בשני סוגי החיבורים כנראה שיש בעיה בכרטיס/כבל.

הגיע הזמן להשתמש באחריות.

פורסם

רואים תמונה על המסך רק שהיא בשחור לבן ולא בצבעוני

ניסיתי לשנות הגדרות שידור ולא עזר

אולי אתה יודע איך ניתן להוסיף את הצבע

פורסם

כמו שאמרתי כנראה מדובר בבעיה בכרטיס/כבל.

כבר נתקלתי בבעיה הזאת בעבר ולאחר החלפת כרטיס מסך באחריות הסתדרה הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים