פורסם 2007 במאי 2918 שנים נגיד אני מוריד כמה קבצים בהורדה אחת, האם אני יוכל להחליט שקובץ אחד ירד לפני כל הקבצים??? דוגמא הורדתי סרט חינמי , ויש בתוך ההורדה: קובץ סרט, קובץ של מסמך זכויות יוצרים ו- sample של הסרט. עכשיו השאלה זה האם אני יכול לקבוע לתוכנה מה להוריד קודם??? תודה, מקווה שלא סיבכתי אותכם יותר מידי
פורסם 2007 במאי 3018 שנים לא מכיר את התוכנה, אבל תחפש Priority, כמו שיש ב uTorrent לדוג'.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 3018 שנים נגיד אני מוריד כמה קבצים בהורדה אחת, האם אני יוכל להחליט שקובץ אחד ירד לפני כל הקבצים??? דוגמא הורדתי סרט חינמי , ויש בתוך ההורדה: קובץ סרט, קובץ של מסמך זכויות יוצרים ו- sample של הסרט. עכשיו השאלה זה האם אני יכול לקבוע לתוכנה מה להוריד קודם??? תודה, מקווה שלא סיבכתי אותכם יותר מידי תחליף את התוכנה הזו, סתם גרועה. יש לך את ABC שהיא תוכנה פשוטה וטובה, את utorrent וגם את bitcomet והכול עדיף מאזוראוס.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר תחליף את התוכנה הזו, סתם גרועה.יש לך את ABC שהיא תוכנה פשוטה וטובה, את utorrent וגם את bitcomet והכול עדיף מאזוראוס.למה? דווקא אמרו לי שזאת התוכנה הכי טובה להורדות טורנטים.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אזוראוס תוכנה נחמדהאבל בתור מישהו שחרש את הנושא הזה והיה עם אזוראוס בימים של 2.0.0.0 עם BITCOMET 0.59 וכו'....אני התיישבתי עם UTORRENT ומרוצה מכל רגעאזוראוס כבדה מדי לצערי
פורסם 2007 במאי 3018 שנים ל-Azureus יש את היתרונות שלה (פלאגינים וכו'), אבל מי שמחפש רק להוריד Torrents,uTorrent היא התוכנה בשבילו.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר לא מכיר את התוכנה, אבל תחפש Priority, כמו שיש ב uTorrent לדוג'.אם מישהו יודע אם יש כזה דבר גם באזוראוס???
פורסם 2007 במאי 3018 שנים ל-Azureus יש את היתרונות שלה (פלאגינים וכו'), אבל מי שמחפש רק להוריד Torrents,uTorrent היא התוכנה בשבילו.פרט לי מה הפלאגים שאזוראוס נותניםואני אתן לך תשובה מתאימה לUTORRENT
פורסם 2007 במאי 3018 שנים לא המלצתי על Azureus, רק מניתי הבדלים. אתה יכול לבדוק את רשימת הפלאגים באתר. uTorrent היא גם המלצה שלי.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים כל מני פלאגיםאבל אני אתן רשימת נגד קצרה לUTORRENTכל הRemote Access - אוקי אני לא יכול להגיד שיש מענה ל IRC אבל יש את WebUI שיצא כמו שצריך ב1.7SafePeer - אני אוהב את הPEER GUARDIAN 2 שליRSS - מובנה ביוטורנטאיזה עוד פלאגים חשובים יש?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים זיוף העלאה עברתי מביטלורד לאזוראוס בשביל זה, דווקא האזוראוס הרבה יותר נחמד [לי לפחות].
פורסם 2007 במאי 3018 שנים זיוף העלאה בחיים אבל בחיים אני לא אתמוך או אפרסם שום פוסט שיתמוך בזיוף RATIO בניגוד לרבים, 90% מהתוכנן שלי הוא חוקי לגמרי ( תחת החוק הישראלי אין איסור למה שאני מוריד) אני גם מעלה ברוחב פס נדיב (בשביל זה יש לי קו 1.5/512) בגלל דברים כאלו מנדים משתמשים ישראלים מטרקרים רבים... אנחנו זייפנים
פורסם 2007 במאי 3118 שנים ממליץ לעבור ל uTorrent ולפעול כפי ש VOODOO הראה.יוטורנט הרבה יותר קלילה, נוחה וטובה מ Azureus, וזה מניסיון של שימוש ב Azureus וב uTorrent.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים בחיים אבל בחיים אני לא אתמוך או אפרסם שום פוסט שיתמוך בזיוף RATIO בניגוד לרבים, 90% מהתוכנן שלי הוא חוקי לגמרי ( תחת החוק הישראלי אין איסור למה שאני מוריד) אני גם מעלה ברוחב פס נדיב (בשביל זה יש לי קו 1.5/512) בגלל דברים כאלו מנדים משתמשים ישראלים מטרקרים רבים... אנחנו זייפנים לאחר מה ששמעתי על הבעיות עם NV אני לא הולך לשלם להם שקל יותר ממה שאני אמור עד סוף ההתחייבות ורק לאחרונה שמעתי על האפשרות להגדיל את מהירות העלאה. נכון אנחנו זייפנים אבל אתה לא חושב שזה בגלל שרק בארץ או בעיקר בארץ כולם נדפקים עם בין 10 ל20 KBPS מקס' של העלאה אלא אם כן אתה משלם יותר? אגב, אם חוסמים אותך מאתר שאתה רוצה להכנס אליו, יש פרוקסי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.