פורסם 2007 במאי 2918 שנים אני מתלבט מאוד בין MX518 ל Logitech Dual Action .מצד אחד אני חושב שאני משחק הכי הרבה FPS אבל בזמן האחרון הבנתי שיש גם FPSים שאפשר לשחק איתם עם גיימפאד וזה ניראה ממש טוב !מה גם שאני גם משחק משחקי הרפתקאות לפעמים ולפעמים ספורט קצת אז אני לא בטוח שאם אני אקנה עכבר זה מה שיעזור.השאלה באיזה משחקים נורמליים וטובים אפשר לשחק עם גיימפאד ?
פורסם 2007 במאי 2918 שנים איזו מן התלבטות זאת... תחשוב מה אתה צריך יותר.איזה עכבר יש לך עכשיו? יש לך במקרה שלט פלייסטיישן 2?אני כרגע עם השלט של הפלייסטיישן 2 מחובר עם מתאם לUSB. אבל אני לא משתמש בכלל בג'יימפאד.. לא נוח לשום משחק. אולי חוץ מלפלטפורמות אבל אין הרבה למחשב...
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר אין לי שלט של PS2, יש לי של 1 אבל הוא קצת הרוס....טוב, ניראה יהיה יותר כדאי להעביר את זה לפורום משחקים, אז אם אפשר...
פורסם 2007 במאי 2918 שנים לא רק לפלטפורמות גם ספורט וגם אמולטורים מצוינים אם גיימפאד וגם מרוצים למרות שלי יש הגה למרוצים
פורסם 2007 במאי 2918 שנים יש לי גיימפאד.. של מיקרוסופט.. ואני לא משתמש בו.. קניתי אותו כדי שאני ישחק באימלטור של פלייסטישן אבל זה לא כיף גדול.. בדיוק כמו שפלייסטישן זה לא כיף גדוללדעתי קח עכבר, במיוחד למשחקי מחשב שהם גם ככה מותאמים לואפשרות אחרת היא הגה.. מאוד הייתי רוצה אחד אבל הם לא זולים... הדגמים הטובים לפחות..
פורסם 2007 במאי 2918 שנים משחקי PS1 לא עומדים במבחן הזמן והאמולטורים של 2 לא בשליםיש אבל אמולטורים לארקיד ואמולטורים למגה דריבר\SNES וכו שמצוינים לגימפאד
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר עם אימולטורים אני לא הולך לשחק... השאלה עד כמה גדול ההבדל בין מקלדת לג'וייסטיק ? לפני חודשיים בערך דוד שלי קנה ג'וייסטיק מעפאן ב- 40 שקל שאפילו לא היו לו את הסטיקים האנלוגיים והיה ממש כיף לשחק איתו ב- NFSC , אבל לא בדקתי משחקים אחרים בגלל שאחרי שבוע הג'וייסטיק נהרס... וגם אל תשכחו שמצד שני יש את העכבר שגם בו אני עוד לא ממש מצליח להבין מה ההבדל בין העכבר הפשוט של מייקרוסופט לבין MX518...
פורסם 2007 במאי 3118 שנים בין עכברים זולים לאיכותים יש אבדל עצום בנוחות אני אם ה510 וזה עכבר מצוין אמין נוח ויפה לאחי יש G5 וגם הוא מצוין לפני זה היו לי עכברים פשוטים והמעבר עצום בנוגע לגימפד-גימפד איכותי נותן לך הרבה יותר נוחות במשחקים מסוימים וככה אתה יכול לבחור בין עכבר ומקלדת במשחקים מסוימים לבין גימפד במשחקים אחרים לפי הנוחות
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר לסיום : מה עדיף ?בהנחה שרוב המשחקים שאני כרגע משחק הם משחקים עם העכבר אבל ברור שאם יהיה לי ג'וייסטיק אני "אקנה" יותר משחקים עם תמיכה...
פורסם 2007 במאי 3118 שנים אם אתה גיימר רציני במשחקי FPS ואתה חושב שתנצל עכבר טוב אז עכבראם לא אז גיימפאד...עוד שאלה היא איזה עכבר יש לך כרגע?אישית הייתי הולך על גיימפאד למרות מה שאמרתי...
פורסם 2007 במאי 3118 שנים קודם תמצא משחקים שמשחקים איתם עם גיימפד ותבדוק אם זה באמת הבדל ורק אז תקנה, אל תקנה ואז תלך לחפש משחקים
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר אם אתה גיימר רציני במשחקי FPS ואתה חושב שתנצל עכבר טוב אז עכבר אם לא אז גיימפאד... עוד שאלה היא איזה עכבר יש לך כרגע? אישית הייתי הולך על גיימפאד למרות מה שאמרתי... אה ? יש לך פיצול או משהו כזה ? האמת ניראה לי אני אקח גיימפאד, אני לא חושב שאני ינצל את כל האופציות של ה MX518 ועד עכשיו היה לי את העכבר הפשוט של מייקרוסופט והאמת אני דיי מסתדר איתו אחרי שהחלפתי לפד שהכנתי... (לקחתי פד רגיל ותלשתי את השכבה הראשונה שלו ואז ניהיה מין שכבר נייר דקה, אחלה פד !) ד"א, HL תומך בגיימפאד ?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים אני יכול להמליץ לך על הגיים פד של ה360 לPC.אחלה של גיים פד, מאוד נוח ומדויק כמעט כמו עכבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.