עבור לתוכן

הדומיין למכירה .

Featured Replies

פורסם

אתם זוכרים את התקופה המאוד מיוחדת של משתמשים חכמים (מאוד חכמים) אשר רכשו שמות של דומיינים מוכרים ומאוד נחוצים לחברות ענק בעולם ובארץ? אתם כמובן כבר מנחשים למה אני מתכוון.

עוד אני מנווט לי באתרים ישראליים מוזרים אני נתקל באתר : http://www.cellular.co.il/

ובמדור "המיוחד" של הדומיין למכירה - כמה הוא מציע ?

שימו לב , עבור דומיין www.cellular.co.il הוא מציע 150,000 ש"ח .

פורסם

ובעוד אני קורא את זה... אני חושב.... למה אתה חושב שלמישהו אכפת???

פורסם

אהבתי את פינת מעצב האתר. בונה אתר עם פריים מסכן וכפתורים מהמאה הקודמת ומקדיש פינה עם קורות חייו על זה.

כתוב שם שההצעה הכי גדולה לדומיין היתה 70 אלף

פורסם
  • מחבר

ובעוד אני קורא את זה... אני חושב.... למה אתה חושב שלמישהו אכפת???

אין לך מה להגיב - עדיף שלא תגיב ! בקיצור תשתוק בשפה הפורומית.

שימו לב שהאתר עוסק בנזקי קרינה מטלפונים סלולריים. האדם לא בדיוק פיזיקאי , ובטוח שלא חקר את הנושא. מה שכן הוא מחזיק ברשותו מס' טלפונים סלולריים. היהודי הזה הקים אתר, שיכול בעקיפין ליצור בעיות לחברות סלולר. מה יותר פשוט מלנסות להשתיק את ה"אדם" הכותב נגד חברה גדולה בעזרת קניית הדומיין ב- 70,000 ש"ח , או כמובן 150,000 ש"ח.

ציטוט:"ד"ר זמיר שליט"א הוא יועץ במפגעי סביבה, אלקטרומגנטיים..."

אויי ויי ...

פורסם

דרך אגב, מישו שמע את הסיפור על nissan.com ?

איזה ישראלי אחד שגר בשיקאגו קנה אותו לפני מספר שנים, וחברת ניסן המייצרת מכוניות תבעה אותו על זה שהוא קנה את הדומיין ופירסם שם תכנים העוסקים במכוניות אחרות וכך משך לקוחות פונטציאלים לחברות אחרות, בכל מקרה, השופט פסק (אחרי שמר ניסן הראה תעודות ישנות ששמו אכן ניסן מאז שנולד) שעל חברת ניסן לשלם לו 86 מיליון דולר.

על זה אפשר להגיד, בן אדם חכם.

פורסם

איזה ישראלי אחד שגר בשיקאגו קנה אותו לפני מספר שנים, וחברת ניסן המייצרת מכוניות תבעה אותו על זה שהוא קנה את הדומיין ופירסם שם תכנים העוסקים במכוניות אחרות וכך משך לקוחות פונטציאלים לחברות אחרות, בכל מקרה, השופט פסק (אחרי שמר ניסן הראה תעודות ישנות ששמו אכן ניסן מאז שנולד) שעל חברת ניסן לשלם לו 86 מיליון דולר.

הוא בכלל פתח אתר בשביל החנות מחשבים שלו, אם הזכרון שלי לא מטעה אותי...

פורסם

אם כבר אז תביא את הפרטים הנכונים

לבן אדם קוראים ניסן והוא פתח אתר לעסק שלו או משהו בסיגנון

אז חברת nissan החליטו שהם תובעים אותו אז בשביל לממן את המאבק בניסן הוא פרסם מכוניות של חברות אחרות

לפני שהוגשה התביעה האתר לא היה קשור לכלי רכב בכלל.

בית דין בארה"ב קבע שהאתר ישאר שלו ואסר עליו לפרסם כל דבר שקשור לתחבורה באתר שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים