פורסם 2007 במאי 3018 שנים לדעתי הוא עדיף על האפולו, פשוט נוח יותר לשימוש.בהשוואה לקולרמאסטרים אני חושב שהם עדיפים, אבל אני די משוחד כי המראה הסקסי שלהם תפס אותי.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר מכיוון שלא ראיתי לנכון לפתוח דיון חדש על אותו נושא אני יישל כאן...מה ההבדלים בין הCOOLERMASTER AMMO 533 לבין האפולו מהבחינות האלו:1) רמת רעש (אני יודע שזה יחסי אבל לפי הביקורות או יידע כללי)2) איכות המארז3) רמת הקירור/איוורור4) אם יש עוד בחינה שלא ציינתי ואתם רואים לנכון אז בבקשה בכיף אני מאוד אשמח...תודה מראש
פורסם 2007 במאי 3118 שנים רפרפתי בטראד ויש לי משהו קטן לציין אני מקווה שתקח לצומת ליבך . TT זה זבל להמונים . מלבד המוצרים היקרים שלהם שהם טובים אך ממש לא משתלמים .coolermaster בחירה עדיפה בהרבה, כול coolermaster וגם המארזים של gigabyte לא רעים בכללגם ה HEC לא רעים , אומנם פחות יפים (די מעתיקים את אנטק - ככה שרק טוב יכול לצאת מזה )
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר לא להאמין בדיוק שלחתי הודעה על זה...לא משנה...אז מה עדיף...האפולו או הCOOLERMASTER AMMO ? מבין שניהם מה יותר כדאי?
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר היית אומר שללכת עליו מכול הבחינות? קירור? איכות? הכול.?נ.בXtract סליחה על ההטרדה...אם הייתי יודע שזה ייקח עוד כמה דקות לא הייתי שולח
פורסם 2007 במאי 3118 שנים אני הייתי בסופו של דבר הולך על השקט מבניהם כלומר מאווררי 120 ופילטרים לאבק .כי מבחינת גודל הם בערך אותו הדבר
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר אין בעיה מחר אני והוא נוסעים לאשדוד לקחת את המארז (הוא צריך אותי רק בשביל האוטו התחמן הזה חחחח) ;D
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר אני יאלץ להרכיב לו זה ברור...אם אני ייתן לו לעשות את זה הוא ירכיב את הכול הפוך....ניראה איך אני ייתרשם ממנו...אם יהיה לי זמן אני יצלם כמה תמונות ויעלה ביקורת קטנה עליו....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.