עבור לתוכן

NZXT APOLLO VS COOLERMASTER AMMO השאלה שונתה בעמוד 5

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי כתבתי תגובה אבל שניתי כשראיתי מה שרשמת ( Xtract) אני יכריח אותו לקחת את האפולו....תודה רבה על הכול לכולם...

• תגובות 61
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה עם אותו מעבד כמו שלי....אתה עם קירור סטוק של המעבד?

אם המאווררים שהגיע עם המארז או שהחלפת?

קירור סטוק ואתם המאווררים של הקניה.

דניס תשמע אתה חוזר שוב ושוב על הדעה שלך בלי בסיס תביא לינקים מומסמכים שאתה צודק במה שאתה טוען =\

פורסם

אל תשכחו שאם מחליפים את המאוררים המארז הזה מגיע לרמת מחיר של 500 וקצת אם אני לא טועה.

שוב,אף אחד לא אמר שהוא ג'נרי או גרוע כ"כ אבל פשוט ברמת המחיר הזו יש מארזים טובים בהרבה מכל הבחינות,ואת רובם ציינתי כבר.

פורסם

ככל הנראה יש לך באמת שמיעה לא משהו,או שלחברים שלך יש מארזים שבתוכם פועל מנוע של טרקטור.

הוא מונח במרחק של 35 סנט' מאוזניי ואני בקושי שומע אותו.

יתכן ואצלך דרוש שימון מאווררים ><

פורסם

המארז שלי ככה מהיום שהוא הגיע אליי,הוא מתוחזק כמו שצריך ואין אבק והמאוררים בסדר גמור.

הוא פשוט לא מארז שקט,זה הכל.

באשר לי ? אני מאוד מצטער שביזבזתי עליו כ-450 ש"ח ללא ספק בזמנו

פורסם

זו עובדה כי אתה קבעת שזו עובדה....?

העובדות בשטח אומרות אחרת.

שאתה אומר "איכותי"- הסבר את עצמך. איכותי מאיזה פן?

ואפשר לדעת מה השטות הזו לגבי הפילטר והויברציות......?

איש, אתה הוזה?

שים לב - http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1834721,00.asp

בנוסף לחסרונות שכבר ציינתי, המארז הזה מאד קטן וצפוף מבפנים (לעומת האפולו שמרווח יותר).

פורסם

פעם שלישית (ואחרונה) - זה שאתה אומר שהוא פחות איכותי לא משנה שום דבר - כל הסקירות ברשת נתנו לסופרנו ציונים מאוד חיוביים בכל רמה - ככה שכרגע אני נאלצת לסיים את השיח חרשים הזה מולך. לבחור שפתח את התרד - אין שום סיבה להחליף את המאוררים ואין שום סיבה שבעולם (שום סיבה שסיפק ידידנו ה"מומחה" עד עכשיו - את זה כבר הבנתי) לחשוב שה APOLO יותר טוב מאיזשהו בחינה. להיפך, לסופרנו יש את הפילטר (שבניגוד לדעת "מומחנו" אני חושבת שמאוד עוזר) ומי שעבד עם יותר ממארז אחד בחייו וחיבר דברים לכניסות הקידמיות יודע שהמיקום בסופרנו נוח משמעותית.

http://www.bigbruin.com/reviews05/ttsoprano/index.php?file=4

פורסם

תמר,את מוזמנת לנגח אותי ואת דניס ואת כל אחד מכל הכיוונים כל עוד את שומרת על רמת דיון סבירה,בדיוק-בישביל זה קיים הפורום הזה.

אף אחד מאיתנו פה לא מומחה ברמה עולמית,גם אנחנו יכולים לטעות וגם אנחנו יכולים ללמוד מכם (המשתמשים)

מאוד לא מקובל עליי,לעומת זאת,שאת שמה את המילה מומחה במרכאות ומטילה ספק בה,אבקשך לערוך את ההדועה שלך ולהפסיק עם העניין הזה.

אם מוזמנת לחשוב מה שאת רוצה על דניס,אבל להטיל ספק במומחיות שלו,במיוחד בצורה פומבית,זה לא מקובל.

כפי שאתם רואים מהלינק שדניס הביא,היתרון הגדול של הסופרנו בחו"ל זה המחיר שלו.

דבר שלא שווה כלום בארץ מכיוון שמחירו פה "מתנגש" עם מארזים טובים בהרבה שאת חלקם ציינו.

את,תמר, ואתם (האנשים הנוספים פה בדיון) מוזמנים ויכולים לעשות כראות עינכם. את שלנו אני מאמין שאמרו.

פורסם

בדיוק, הדבר העיקרי שמציינים לטובה בכל ביקורת של הסופרנו הוא מחירו הזול.

פורסם

את ה"תואר" (ותסלח לי על המרכאות - שנינו יודעים שתארים אפשר לקנות היום בזול) אתם הענקתם לבחור - לא אני. רמת דיון סבירה מכילה בתוכה גם אסמכתות לקביעות - מסכים איתי?!

הסיבה היחידה שנכנסתי לדיון הזה ו"התנגחתי" כדבריך היא זו:

האפולו עדיף עליו בכל תחום שאפשר לחשוב עליו.

קביעה די הזויה שעדיין לא קיבלנו עליה שום ביסוס מעשי (בכל תחום?!) מפי מי שנחשב (לפחות לפי האתר הזה) כ"מומחה". אני שונאת קביעות חד משמעיות ונחרצות שעומדות בניגוד די ברור למציאות. אין שום אדם שפוי בדעתו שישווה בצורה אובייקטיבית בין שני המוצרים המדבורים ויחליט ש:

האפולו עדיף עליו בכל תחום שאפשר לחשוב עליו.

פעמיים ביקשתי הבהרה מהמומחה למה הקביעה כ"כ חד משמעית ופעמיים קיבלתי תשובה בסיגנו ן של "כי אני אמרתי ככה". לא יודע מה איתכם - אבל בעיניי זה פשוט ביזיון. אולי ממשתמש רגיל הייתי מצפה ליחס שכזה, אבל לאדם ששלמילה שלו אמורה להיות השפעה על החלטות רכישה של אנשים שבתום לב שואלים - אמורה להיות טיפה יותר משמעות מ"כי הוא יותר איכותי".

הבהרתי את עצמי?

פורסם

הבהרת את עצמך מההתחלה,אבל זה עדיין לא מקובל שתטילי בספק את המומחיות של דנס,שאכן ניתנה לו ע"י האתר כי הוא נמצא מתאים,רק כי את חושבת אחרת ולא מסכימה איתו או שונאת קביעות חדש משמעיות. כפי שאמרתי כבר,אני אבקש להפסיק עם זה.

פורסם

נדמה לי שהאפולו יותר טוב, יותר מאוורר, יותר נוח לפתוח ולהכניס קשיחים וכרטיסים וכאלה, יותר יפה לטעמי...

פורסם
  • מחבר

ממה שקראתי מקודם על הסופרנו יש לו בעיה גם שהדיסקים קשיחים יש להם חיזוק רק מצד אחד...כלומר בצד אחד הם מחוברים ובצד אחד סתם חופשיים...אז אם זה באמת ככה זה ממש לא מועיל לשקט לדעתי...כי זה ייגרום לדיסק לרטוט ולגרום וויברציות רועשות..וכבר היה לי מיקרה עם מחשב של חבר שהטכנאי שמכר לו את המחשב חיבר את הדיסק קשיח רק בצד אחד והדיסק היה מאוד רעשני..ברגע שחיברנו מהצד השני הרעש הופסק כמעט לחלוטין..

פורסם

הבהרת את עצמך מההתחלה,אבל זה עדיין לא מקובל שתטילי בספק את המומחיות של דנס,שאכן ניתנה לו ע"י האתר כי הוא נמצא מתאים,רק כי את חושבת אחרת ולא מסכימה איתו או שונאת קביעות חדש משמעיות. כפי שאמרתי כבר,אני אבקש להפסיק עם זה.

:s07:

אם הבחור "מומחה", הוא לא אמור לתת קביעות חד משמעיות. ואם הוא כבר נותן, אז שיצדיק אותן. זה שהוא בעל "תואר", לא הופך אותו

למישהו שלא חייב לתת דין וחשבון על מה שהוא אומר (במיוחד גם כשמציגים לו הוכחות הפוכות למה שהוא קבע). אפילו להפך, בגלל

שהוא מוצג כמומחה עליו להסביר את עצמו ומדוע הוא צודק.

פורסם

אני הסברתי את החסרונות של הסופרנו לעומת האפולו.

ואת תועיל בטובך להתעמק יותר בדיון אתה תמצא אותם.

לכל מי שחושב שהוא יכול לעשות עבודה טובה יותר ממני בפורום מוזמן לנסות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים