עבור לתוכן

הזמנתי מארז והוא אזל במלאי אני מתלבט בין שניי מארזים צריך דחוף חוות דעת ???

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה אני עומד בדילמה קשה ולחוץ בזמן אז אני ישמח לכמה שיותר תגובות רצייניות כמה שיותר מהר.

קניתי מחשב ומה לעשות המארז שהזמנתי (hec 6920b-nps ) לא זמין יותר ויגיע שוב לחנות עוד חודש אז אני לא מתכוון לחכות.

חיפשתי מארז שיתאים לי מאותה חנות שקניתי אני רוצה המלצות לגביי זה מה עדיף יותר מכל הבחינות:

1) 260 מארז ללא ספק HEC 6919B-NPS 6919B-NPS

2) 298 מארז ללא ספק Antec SLK3000B 761345-00300-1

1) 318 מארז ללא ספק GIGABYTE Triton 40724

2) 333 מארז ללא ספק Thermaltake SWING

אני בגדול מתעניין במיוחד בשניים הראשונים איזה מהם יותר עדיף לי לקנות של hec או של antec .

את השניים האחרונים הוספתי לחוות דעת אולי הם עדיפים או שלא.

המארזין הם מאתר http://www.skypc.co.il כי משם אני קונה את כל המחשב שלי.

אני חייב להחזיר להם תשובה היום כדיי לקבל תמחשב כמה שיותר מהר, אני ישמח עם תגיבו לי כמה שיותר בצורה הכי טובה שאפשר.

תודה מראש לכולם :) :)

פורסם
  • מחבר

מאיזו בחינה הוא עדיף על המארזים שציינתי כמו הHEC 6919B ו Antec SLK3000B ???

פורסם

איכות, אוורור והרכבה נוחה יותר.

פורסם
  • מחבר

בשביל המארז הראשון שקניתי היה בו מאוורר אחד וקניתי עוד אחד 120 להוסיף לו מקדימה.

למארז שציינתה ריית שיש מאורר אחד העם אני יכול להוסיף את המאוורר שקניתי למארז הראשון גם להמארז הזה מקדימה הוא שלא נחוץ לו יותר אורור או שאין מקום בשביל עוד אחד ?

פורסם

אין בעיה להוסיף לו את המאוורר וזה אפילו מומלץ.

פורסם
  • מחבר

סבבה דניס עזרתה לי מאוד ,אני ניגש לפון להזמין נראה עם הוא בכלל גם לא אזל במלאי חחח יאלהה תחזיקו אצבעות .

אני כבר לא מסוגל לחכות למחשב יאלהההההההההה :yelclap: :yelclap: :yelclap::xyxthumbs:

תודההההההההההההההההה רבה[br]פורסם בתאריך: 29.05.2007 בשעה 11:06:34

חח סבבה הזמנתי אותו למזלי יש אותו במלאי הדבר היחיד שביאס אותי זה שבתמונה באתר

רואים שיש במארז כזה חלון אורור וזה בכלל נמצא בדגם היותר יקר של צ'אקרה ובזה זה חלק בלי כלום קצת ביאס אבל לא נורא חחח

שוב תודה על העזרה המהירה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים