עבור לתוכן

כמה אפשר לדרוש על כרטיס מסך 7600GT LEADTEK

Featured Replies

פורסם

כמה אפשר לדרוש על כרטיס מסך 7600GT LEADTEK הכרטיס בן פחות מחודש ???

פורסם

הכרטיס בתוך האריזה או שנעשה בו שימוש??

פורסם
  • מחבר

הכרטיס בתוך האריזה או שנעשה בו שימוש??

בתוך אריזה נעשה בו שימוש כשבוע ..הוא נקנה כחלק עם המחשב החדש ..אבל לא עונה על הדרישות שלי לכן אני מחליף

פורסם

לא הבנתי איך הוא באריזה אם הוא נקנה יחד עם המחשב?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איך הוא באריזה אם הוא נקנה יחד עם המחשב?

המחשב אצלי חודש .אבל אחרי שבוע החלפתי אותו ושמתי אותו באריזה...חזרה.

לכן היה בשימוש שבוע.

קיצר כמה אפשר לדרוש עליו ?

פורסם

550-500

פורסם

TradeZone.

פורסם

לדעתי גם אפשר מעל 550 בוא נאמר באזור ה580 ככה...

פורסם
  • מחבר

TradeZone.

בדקתי שם אבל כל אחד זה סיפר שונה ::)

פורסם

למה שלא תפנה לחנות שמהם קנית ותבדוק אם יכולים לזכות אותך חלקית/יחסית על הכרטיס ?

פורסם
  • מחבר

למה שלא תפנה לחנות שמהם קנית ותבדוק אם יכולים לזכות אותך חלקית/יחסית על הכרטיס ?

אךךךך ידידי זה סיפור מרגיז .למה שקניתי בחנות למעשה שיכנעו אותי לקחת אותו למרות שידעתי מראש שאני צריך משהו חזק יותר .

הם אמרו לי "זה יספיק לך. ואם לא תרצה נחליף לך בלי בעיה אין בעיה " אז כמו שאמרתי בדקתי ,ראיתי לא מתאים וזה החודש שאני רודף אחריהם ומקבל דחיות בלי סוף :pissed:

בגלל זה גם הכרטיס לא עשה שימוש בכלל ,למעשה רק בדיקה ..

אני כבר התעיפתי מהם בגלל זה החלטתי למכור אותו וזהו...

:silly:.

פורסם

הכרטיס שלך היום חדש באריזה עולה 650 ש"ח עם אחריות 3 שנים ובלי חשש לכרטיס תקול וכו' (לקנות בראש שקט מה שנקרא)

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=465&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20&

בהנחה שהכרטיס שקנית כמובן עובד מעולה, אין לך בררה אלא להתפלל למכור אותו בלפחות 20% פחות

שזה אומר בסיבות ה-500 ש"ח ככה, אולי טיפה יותר, אבל שמע אם בא אליך מישהו ואומר לך נגיד 480-470 ש"ח אל תתכווח איתו ותיתן לו את הכרטיס, בשבוע הזה שיעבור עד שמישהו אחר יתקשר אליך, הכרטיס ירד כבר ב-30 ש"ח באיזה חנות אחרת (כל זמן שהוא אצלך הוא ימשיך לרדת ומה שהחלטת שהיום לא משתלם לך למכור, מחר תמכור עוד ביותר זול)

אני בכל ופן מציע לך לא לוותר, לך לחנות הזו שקנית מימנה את הכרטיס ושיחליפו לך אותו ויהיה מה! הם אמרו לך שזה מספיק, לא מספיק לך הם חייבים (גם בלי שום קשר) להחליף לך את הכרטיס, אל תוותר להם בשום פנים ואופן!!

מה היה נגיד והכרטיס היה נשרף לך, הם גם היו עושים בעיות?!, זו חוצפה מאין כמוהה ופה צריך להראות את הישראליות בשיא כעירותה, כי אין בררה, מה שלא הולך בטוב הולך ברע, מה שלא הולך ברע הולך בעוד יותר רע, לך לחנות שלהם תעשה בלאגן, תאיים עליהם בתביעה ושהם עבדו עליך ובכלל תעשה להם פאדיחות מול כל הלקוחות - תאמין לי שזה יספיק. אל תיהיה חננה בדברים האלה, תבוא בטוב הם יראו שאפשר לחפף אותך ויחפפו אותך, וככה זה יקרה מחר בסלון שתקנה ולא יתאים הצבע או הגודל לפינת טלוויזיה ובפלזמה עם פיקסלים שרופים וכו'..

מקווה שתבחר באפשרות השנייה ולא הראשונה, עקרונית, עזוב את הכסף.

ד"א אשמח לדעת על איזו חנות מדובר.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס שלך היום חדש באריזה עולה 650 ש"ח עם אחריות 3 שנים ובלי חשש לכרטיס תקול וכו' (לקנות בראש שקט מה שנקרא)

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=465&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20&

בהנחה שהכרטיס שקנית כמובן עובד מעולה, אין לך בררה אלא להתפלל למכור אותו בלפחות 20% פחות

שזה אומר בסיבות ה-500 ש"ח ככה, אולי טיפה יותר, אבל שמע אם בא אליך מישהו ואומר לך נגיד 480-470 ש"ח אל תתכווח איתו ותיתן לו את הכרטיס, בשבוע הזה שיעבור עד שמישהו אחר יתקשר אליך, הכרטיס ירד כבר ב-30 ש"ח באיזה חנות אחרת (כל זמן שהוא אצלך הוא ימשיך לרדת ומה שהחלטת שהיום לא משתלם לך למכור, מחר תמכור עוד ביותר זול)

אני בכל ופן מציע לך לא לוותר, לך לחנות הזו שקנית מימנה את הכרטיס ושיחליפו לך אותו ויהיה מה! הם אמרו לך שזה מספיק, לא מספיק לך הם חייבים (גם בלי שום קשר) להחליף לך את הכרטיס, אל תוותר להם בשום פנים ואופן!!

מה היה נגיד והכרטיס היה נשרף לך, הם גם היו עושים בעיות?!, זו חוצפה מאין כמוהה ופה צריך להראות את הישראליות בשיא כעירותה, כי אין בררה, מה שלא הולך בטוב הולך ברע, מה שלא הולך ברע הולך בעוד יותר רע, לך לחנות שלהם תעשה בלאגן, תאיים עליהם בתביעה ושהם עבדו עליך ובכלל תעשה להם פאדיחות מול כל הלקוחות - תאמין לי שזה יספיק. אל תיהיה חננה בדברים האלה, תבוא בטוב הם יראו שאפשר לחפף אותך ויחפפו אותך, וככה זה יקרה מחר בסלון שתקנה ולא יתאים הצבע או הגודל לפינת טלוויזיה ובפלזמה עם פיקסלים שרופים וכו'..

מקווה שתבחר באפשרות השנייה ולא הראשונה, עקרונית, עזוב את הכסף.

ד"א אשמח לדעת על איזו חנות מדובר.

מסכים עם כל מילה שלך...

מחר אני ידבר איתם ונראה מה קורה עם ההבטחות שלהם ...

אני לא אמור להפסיד כשמראש לא רציתי ...

לגבי החנות ..אני יעדכן מחר ..

ניתן להם צאנס אחרון ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים