עבור לתוכן

מה אני לא עושה בסדר???

Featured Replies

פורסם

אז ככה:

עד השבוע שעבר המאוורר של המעבד היה מאוורר סטוק פשוט של אסוס. הטמפ' של המעבד הייתה באיזור 60-65 במנוחה..

ביום שישי קניתי את ה 9500 והתקנתי אותו, אבל מסיבה כלשהיא נדפק לי הלוח (D945PSN) והמחשב היה מושבת בסופ"ש...

אתמול שדרגתי את הלוח ל D965LT (למה נשארתי באינטל? יש לי הנחה על לוחות אינטל בחנות מסוימת) ועל הדרך הוספתי עוד 1G זיכרון... ;D

פירמטתי והתקנתי הכל מחדש, א-ב-ל עכשיו בלוח החדש אני לא מקבל קריאה של טמפ' מאף תוכנה חוץ מהתוכנה של אינטל, שמדווחת על....

נכון, 60-65 במנוחה....

הביוס עודכן, ווידאתי אינספור פעמים שהגוף קירור יושב טוב על המעבד, השתמשתי בארקטיק סילבר לפי המדריך, אני כבר לא יודע מה לעשות...

המאווררים מסודרים אצלי כך שמאוורר 120 מכניס אוויר מקדימה, ומאוורר 120 מוציא אוויר מאחור, הכבלים יחסית מסודרים, המחשב נקי מאבק.

רעיונות למישהו? תודה.

דבר נוסף: חיברתי את ה Fan Mate וכרגע כשהוא מכוון על המקס', המאוורר בסל"ד של 2400.

כדאי להשתמש בו או לחבר את המאוורר ישירות ללוח?

פורסם

אם הלוח לא מאפשר קריאה מאף תוכנה אין לך ממש אינדיקציה...

נסה לבדוק בביוס...

ולגבי החיברו של המאוורר..תעשה מש שנוח לך..אם תאה רוצה שהוא ינוטר לפי טמפ' חבר אותו ללוח...אם לא תפעיל אותו עם הבקר..

פורסם

אם הלוח לא מאפשר קריאה מאף תוכנה אין לך ממש אינדיקציה...

נסה לבדוק בביוס...

ולגבי החיברו של המאוורר..תעשה מש שנוח לך..אם תאה רוצה שהוא ינוטר לפי טמפ' חבר אותו ללוח...אם לא תפעיל אותו עם הבקר..

כשקניתי את המאוורר של זלמן היה לו חיבור של בקר, מה ההבדל בשימוש בבקר וללא שימוש בו?

פורסם

כמו שציינתי למעלה..בחיבור לבקר אתה שולט על הRPM שלו איך שבא לך..

בחיבור ללוח הוא מנוטר לפי הטמפ'..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים