עבור לתוכן

פרץ הפסיד בגדול

Featured Replies

פורסם

אני מחכה כבר חודשים שיעיפו את פרץ ואחרי זה את אולמרט

אז מתי התוצאות בפרימריז של העבודה מתפרסמות?

פורסם

אני מסכים איתך שפרץ לא מתאים לו התפקיד אבל רואים שהוא בנאדם טוב, מרוקאי כמוני! ;D

לאולמרט צריך כבר לתת Ban ולא kick!

פורסם

אילון לוקח

פורסם

ב"ה איילון ייקח.

פורסם
wide12.jpg
פורסם

wide12.jpg

איזה באנצ'מארק!

אהוד ברק ואיילון יש להם ביצועים זהים :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר
:beerchug: :beerchug: :beerchug:
פורסם

ברק לקח את הסיבוב הראשון, אך יש את הסיבוב השני מול איילון, פרץ נפל.

פורסם

בעזרת השם איילון יקח, כבר ראינו מה ברק מסוגל לעשות בעבר+השתיקה שלו עכשיו שאולי מרמזת שהוא פוחד לפתוח את הפה כי יפילו אותו ישר.

פורסם

אם מישהו חושב שלאדמירל יש סיכוי שיחשוב שוב, המפלגה כמעט בטוח בידיו של ברק.

אם מישהו חושב שפרץ הפסיד שיחשוב גם הוא שוב, גם ברק וגם האדמירל צריכים אותו עכשיו וילקקו לו את הבXXXם כדי שיתמוך בהם לסיבוב השני. פרץ ישאר בעמדת כח במפלגה בכל קונסטלציה אפשרית.

ככה עובדת הפוליטיקה המלוכלכת שלנו, תתרגלו או תשנו אותה.

הנה כתבה שממחישה את הנקודה של הליקוק:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3405824,00.html

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה? הם צריכים אותו? כן (בעיקר את המצביעים שלו). אבל ככה עובדת פוליטיקה ייצוגית, בכל מקום.

הממשלה צריכה את תמיכת מפלגת הגימלאים בנושא הרפורמה במשרד החינוך.

הגימלאים, שמייצגים את המצביעים שלהם, מתנים את תמיכתם בנושא הזה שלא חשוב להם, בנושא שחשוב למצביעים שלהם - נגיד הגדלת סל התרופות.

ככה הממשלה מקבלת משהו, הגימלאים לא משנה להם מה יהיה בחינוך (לא בשביל זה בחרו אותם) והם גם מקבלים משהו.

ברק ואיילון צריכים את פרץ, כי הוא מייצג משהו שהרבה מצביעים מחפשים. הם מוכנים לתת לו את המשהו הזה, תמורת זה שהוא יביא את המצביעים שלו.

זה יכול להיות רק טוב למפלגת העבודה, אם כקונטרה למנצח שיהיה מהתחום הבטחוני, יעמוד פרץ, שיגדיר את האגנדה הכלכלית שזה מה שחשוב לו.

פורסם

פרץ עם האגדנה לא רק שהרס את הביטחון, הוא עוד יהרוס את כול הצמיחה במשק שביבי עשה בזמנו, נכון אז זה נראה כאילו ביבי הורס תכלכלה, אבל היום אנחנו רואים את התחזקות וצמיחת הכלכלה הישראלית, לא סתם הדולר ירד, כי המשקיעים פה שופכים את כול הדולרים שלהם בארץ.

אני ההיתי רוצה לראות את נתניהו כשר אוצר

את אילון\דיכטר כשר בטחון

ואת אולמרט,פרץ,פרס בכלא על פשעים נגד המדינה.

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:
פורסם

פרץ עם האגדנה לא רק שהרס את הביטחון, הוא עוד יהרוס את כול הצמיחה במשק שביבי עשה בזמנו, נכון אז זה נראה כאילו ביבי הורס תכלכלה, אבל היום אנחנו רואים את התחזקות וצמיחת הכלכלה הישראלית, לא סתם הדולר ירד, כי המשקיעים פה שופכים את כול הדולרים שלהם בארץ.

אני ההיתי רוצה לראות את נתניהו כשר אוצר

את אילון\דיכטר כשר בטחון

לא נמאס לדחוף את נתניהו לכל תארד??

פורסם

על פי הסקרים שהיו, אילון מנצח את ברק בהפרש גדול מאוד, מעבר לטעות הסבירה.

נכון, פרץ יכול לתמוך בברק - אבל זה לא אומר שאוטומטית כל מי שתמך בפרץ יצביע לברק. ומעבר לזה, מי שמאוד רצה את פרץ בראשות המפלגה, לא בטוח שיטרח לבוא ולהצביע לברק, גם אם פרץ תומך בו.

מצד שני, בדיוק בגלל שהסקרים כל כך חד משמעיים, יכול להיות שאחוז לא מבוטל מהמצביעים של אילון לא יטרח לבוא להצביע - בגלל שזה נראה ניצחון בטוח.

בקיצור, קשה לדעת מה יהיה. אבל מה שבטוח הוא, שכוחו של פרץ יירד - וזה יכול לעשות רק טוב לכולם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים