עבור לתוכן

בעלי Gigabyte DS4 (965P) Rev. 3.3 להתפקד, ווקשע!

Featured Replies

פורסם

Y0 :סמיילישעושהיו:

מזה כשבועיים אני אוכל סרטים קשים עם ה Marvell Yukon המ*ויין המובנה בלוח האם (הג'יגהביט את'רנט).

אותם הסרטים עליהם אני מדבר הם למעשה הופעה של BSOD הטוען שקובץ ה yk51x86.sys אחראי לקריסה, תחת הכותרת IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL_OR_HUNGRY_OR_DEAD_OR_MAGGOT וכו'...

נוסו מספר גרסאות שונות של הדרייבר, אך ללא שינוי.

פורמטה מערכת ההפעלה והותקנה מחדש, עם גירסת דרייבר 10.14.6.3 - עדיין ללא שינוי. לפחות פעם או פעמיים ביום, לאחר תעבורה די רצינית דרך כ' הרשת המובנה, אני חוטף את ה BSOD.

תחילה חשבתי שזה בגלל האוברקלוק, המערכת הורדה לסטוק - המסכים הכחולים ממשיכים להכות בי! היום העפתי את ה Cellshocks לטובת קינגסטונים 800 KVR קפרעליהם שרצים בתזמונים של 90-90-90-5002 במתח של 1.8 גוועלט במגמה לראות אם הם לא אלו שגורמים לזה, למרות שאת הסלשוקים הרגעתי ל 5-5-5-15, גם במתח של 1.8 גוועלט - וזה לא עזר.

בנוסף, הלוח נבדק בביוסים F8 ו F9 ו F9Beta - אותו דרעק.

אשמח לדעת איזו גירסת צ'יפסט מותקנת אצלכם, כמו-כן איזו גירסה של ה Yukon והאם בכלל ידעתם תופעה שכזו?...

אגב, מצורפים לעיונכם קבצי ה DUMP. ה yk51x86.sys אינו היחיד שהצטרף לחגיגה, מדי פעם גם קובץ ה NDIS.SYS וה TCPIP.SYS נותנים בראש.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

:סמיילימקפיץ:

פורסם
  • מחבר

:סמיילימוקפץ:

נו, בכל הצעת מחיר אתם תוקעים את הבורד הזה ושסוף סוף מישו נתקל בבעיה - אין מענה?! איפה כל העדר המקצועי של HWZone.

יש כאן עדר... עדר..... יש כאן.

פורסם

לי יש DS4, ומעולם לא נתקלתי בבעיה הזאת. אני התקנתי את הדרייבר מהדיסק ולא שיניתי אחרי זה....

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך

פורסם

תודה רבה לך

מה אתה ציני מה אתה רוצה הוא ענה לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים