עבור לתוכן

מחפש מצלמה דיגיטלית שתענה לדרישות הבאות

Featured Replies

פורסם

שתהיה לפחות 4-5 מגה פיקסל, שיהיה לה זום אופטי גבוה, שיהיה לה פלש איכותי, כמובן איכות תמונה מעולה

שתהיה קומפקטית ושיהיה לה אורך חיי סוללה גבוה.

אין לי תקציב ספציפי, ההורים שלי קונים אותה בארה"ב (אם זה משנה בכלל).

אני לא מבין יותר מדי בתחום ולכן כנראה שיש קריטריונים חשובים שלא ציינתי אז פשוט תמליצו על מה שהייתם קונים בעצמכם מכל הבחינות,

כתבתי לכם את הדברים שהכי חשובים לי.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

אין הרבה קומפקטיות נורמליות עם זום גבוה. כמה קומפקטית המצלמה צריכה להיות? כזו שנכנסת לכיס?

בלינק הזה תמצא שלוש מצלמות כאלה ששוות את הכסף - לפי סדר העדיפות שלי (משמאל לימין). על שלושתן תוכל למצוא דיונים רבים בפורום.

פורסם
  • מחבר

הקנון הכי מושכת אותי מכמה סיבות: דבר ראשון אני שמעתי הרבה על המותג הזה לעומת פנסוניק וריקון דבר שני בארץ הקנון נמכרת ב46 חנויות לפי זאפ לעומת הריקון והפנסוניק שיש רק בחנות אחת, דבר שני יש הרבה יותר תגובות וחוות דעת חיוביות לגבי הקנון גם באתר שהבאת וגם בזאפ.

הבעיה עם המצלמה הנ"ל היא שיש לה זום אופטי של 6 וזה די נמוך.

יש עוד אופציות?

מה לגבי Canon PowerShot S3 IS ?

פורסם

ל-S3 ול-710 יש את אותה בעיה - אין להן עדשה רחבה. בעיני עדשה כזו מועילה הרבה יותר מזום גדול, הסבר כאן.

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאתה אומר המצלמות של קנון לא מתאימות לי גם כי הזום נמוך וגם העדשות צרות?

יש אולי עוד המצלות חוץ מהלינק הראשון?

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר המצלמות של קנון לא מתאימות לי גם כי הזום נמוך וגם העדשות צרות?

לך הן אולי מתאימות, אבל אני באופן אישי לא יכול להתפשר על צד רחב. אני מעדיף בהרבה עדשת 28-85 (זום X3) על פני עדשת 35-430 (זום X12). הצד הרחב הרב יותר שימושי בעיני מאשר צד הטלה.

יש אולי עוד המצלות חוץ מהלינק הראשון?

תלוי כמה אתה יכול להתפשר בגודל ובמשקל, וכמה באמת חשוב לך זום ארוך.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא צלם או משהו כזה זאת הולכת להיות מצלמה משפחתית לטיולים ואירועים וכו'...אני לא יודע אפילו על מה עדיף לי להתפשר.

אני אשמע לעצות של אנשים שמבינים יותר ממני בתחום...

פורסם

אם כך, אז נותר לך לעשות שני דברים:

1. לקרוא את המאמר שצירפתי קודם ולהחליט מה אתה חושב שחשוב/קריטי לך בעדשה - זום גדול, עדשה רחבה, שניהם, אף אחד.

2. להחליט האם אתה מחפש מצלמת כיס, מצלמה קומפקטית שדורשת נרתיק משלה, או מצלמה גדולה יותר (עם כל היתרונות שקיימים במצלמה כזו, ויש הרבה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים