פורסם 2003 בינואר 3122 שנים אני אוהב לשמוע רוק !! (חדש/נוסטלגי) וגם אלטרנטיבי אבל לא יותר מדיי..... וישראלי גם.. אבל בעיקר רוק לועזי..עכשיו מה אתם אוהבים .. ? .. ;D
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים קודם כל ברוך הבא לפורום שלנו אני מקווה שתהנה ממנו ותהיה פעיל וכמו כן שמור על חוקיו.אני אוהב בעיקר טראנס פסיכודלי אך גם קלאב טראנס ומוסיקת מועדונים.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים אני אוהב לשמוע רוק !! (חדש/נוסטלגי) וגם אלטרנטיבי אבל לא יותר מדיי..... וישראלי גם.. אבל בעיקר רוק לועזי..עכשיו מה אתם אוהבים .. ? .. ;Dבלי לפגוע, אני חושב שהת'רד מיותר כי נפתחו כמה ת'רדים זהים בעבר המדברים על אותו נושא בדיוק...
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים לא משנה, אני עדיין לא כתבתי באף אחד מהת'רדים הקודמים אני אוהב בעיקר Hard Rock משנות ה70 שזה פחות או יותר Deep Purple Pink Floyd Led Zeppelin Black Sabbath ועוד רוק מכל מיני תקופות אחרות (סיקסטיז בעיקר, וRadiohead מהניינטיז)
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים יו SUP ברוך-הבא לפורוםאני בעיקר אוהב מטאל רגילMETALLICA מקום ראשון אצלי תמידאחריהם אני אוהב מאוד את SOIL למי שמכיראת PUDDLE OF MUDDאת CREEDאת RAGE (כבר פחות)COURSE OF NATURE למי שמכיר גםועוד המוןכמובן שאני גם אוהב את PEARL JAM NIRVANA RADIOHEADובנוסף אני אוהב בלוז (כמו כל נגן גיטרה שמכבד את עצמו)
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים למרות שלא שאלו אני יתחיל במה שאני שונא:אני שונא רוקאני שונא קלאבאני שונא דאנסאני שונא האוסאני שונא ישראליאני שונא MTV עכשיו מה שאני אוהב:אני אוהב פסייטראנסאני אוהב פסייטראנסאני אוהב פסייטראנסאני אוהב פסייטראנסאני אוהב פסייטראנסאני אוהב פסייטראנסשומע את 24 שעות , חי את זה ונושם את זה. אבל אני אוהב גם אמביאנט, פסייפרוגרסיב, פול און (חולה על פול און ), קצת טכנו וטיפה ראפ. אני מקווה שלא יתחיל פה דיון " איך אתה יכול לשמוע טראנס או איך איך אתה לא יכול לשמוע רוק ",כי הרי ידוע שעל טעם ועל ריח אין מה להתוכח. לכן אין להתוכח עם אדם על מה שהוא אוהב כי זה חסר טעם.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים אני אוהב לשמוע מטאל אמיתי ואיכותי:gothic, black and death metalכמוב שמדי פעם גם רוק לועזי אבל זה רק במקרים נדירים.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים I'm down with the R.A.P.gonna make you R.I.P.cause, bitch, you won't see mewhen I come up on you from the backcock and bust5 shot in the skull eat my dustbitch...just something I just came up with hope you like it =]
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים I'm down with the R.A.P.gonna make you R.I.P.cause, bitch, you won't see mewhen I come up on you from the backcock and bust5 shot in the skull eat my dustbitch...just something I just came up with hope you like it =]סבבה אחי, אבל איפה החרוזים?אתה כנראה מהמתחזים, עכשיו תורו של אלוהיםזה לא ראפ, מה שכתבת זה פאקינג קראפאמרתי לך קאט, תתחיל לתת מילים שמתחרזות אחת באחתאני מקווה שתאהב, כי ישבתי על זה חמש דקות שלמות, אבל זה לא יכול להיות, כי יש פה מילים שמתחרזות.עכשיו בלי שטויות, רק להראות שראפ בעיברית יכול ללכת עם אנגלית מכות. ;D
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים the Bitch in the end doesn't support to rhymes everything else does rhymes if you read it like I meant it to be read, which is unlikly.your shit was dope btw.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים I'm down with the R.A.P.gonna make you R.I.P.cause, bitch, you won't see mewhen I come up on you from the backcock and bust5 shot in the skull eat my dustbitch...just something I just came up with hope you like it =]סבבה אחי, אבל איפה החרוזים?אתה כנראה מהמתחזים, עכשיו תורו של אלוהיםזה לא ראפ, מה שכתבת זה פאקינג קראפאמרתי לך קאט, תתחיל לתת מילים שמתחרזות אחת באחתאני מקווה שתאהב, כי ישבתי על זה חמש דקות שלמות, אבל זה לא יכול להיות, כי יש פה מילים שמתחרזות.עכשיו בלי שטויות, רק להראות שראפ בעיברית יכול ללכת עם אנגלית מכות. ;Dדברים כאלה עדיין נשמעים באנגלית יותר טוב אבל יש פוטנציאל. מצא איזה חברת הפקות איזה דט' ראוו חדשה ופרוץ לשוק
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים הממ.. רוק קלאסי כמו DEEP PURPLE, LED ZEPPELINורוק בלוז /בלוז כמו ג'וני ווינטר וסטיבי ריי ואן ז"ל.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים גם הדופ שלך שיט, רק חבל שאני לא יכול לשמוע את זה על ביט..יש סטייל של סטריט ולא hwzone גיק...וזהו להיום אני חושב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.