פורסם 2007 במאי 2918 שנים הסתכלתי עכשיו על השאלון 006, והוא לא נראה לי מסובך מי יודע מה. זכור לי שלפני שנה היה שאלון הרבה יותר קשה, עם בעיית תערובת ואינטגרל מסובך מאוד שניתן לפתרון רק בשיטת ההצבה.
פורסם 2007 במאי 2918 שנים אזיה קשה היה 006....מאיפה היית צריך לדעת באינדוקציה צריך לחלק את הסכום ב 15 :\זה כמאט בילתי אפשרי להגיע לזה שחסר איבר 15...גם הנדסת המחרב היה חור במוח.. כל מה שמצתא יזה רדיוס וגובה וזהו..לעומת זאת חקירה לא היה כזה קשה וכל הפתרונות שלי נכונים בחירה (לא טירגונומטריה).קיצר הייתה בגרות קשה, מועד ב' הכי טובפאק זה חבל הייתה לי הגשה 90, ובבגרות יהיה לי 60 מקסימום, אפילו לא יחשיבו לי את המגן :'(
פורסם 2007 במאי 2918 שנים אוי... כמה זמן עבר מהבגרויות שלי.... שנתיים אם אני לא טועה כמה אני שמח לא לעבור את זה שוב.... תהנו בבגרויות
פורסם 2007 במאי 2918 שנים כשאני מנסה לבדוק ציוני בגרות באתר של משרד החינוך חלק מהנתונים מופיעים בגיבריש כמו שם ומקצוע וחלק כתובים בעיברית תקנית.נסיתי את כל הקודים האפשרים שיש לעיברית וזה פשוט לא עוזר.מישהו יודע מה הפתרון?מישהו?
פורסם 2007 במאי 2918 שנים אוי... כמה זמן עבר מהבגרויות שלי.... שנתיים אם אני לא טועה כמה אני שמח לא לעבור את זה שוב.... תהנו בבגרויות אם אתה לא טועה? כמה יחידות עשית בדיוק אם אתה מתקשה לספור עד 2?
פורסם 2007 במאי 2918 שנים רוב הסיכויום שהטעות אצלך...נ.בראיתי את התשובות לבגרות וקיבלתי 96 בשאלון 003 לא תיארתי לעצמי שזה יהיה כל כך קל...
פורסם 2007 במאי 2918 שנים זה רק אני או שבשאלון 01 בשאלה 1 יש להם טעות בסעיף ב וג'? אני עשיתי גם ונכשלתי בטוח תשובות לכל השאלונים http://yoram.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=ex/index&c=3333.1&sec=14&subsec=0&subj=274
פורסם 2007 במאי 2918 שנים ואללה, טעות שלי אבל צדקתי בהכל אז ;Dאגב, נכון יש את השאלות מתחת להן משבצות ובעמוד השני עוד משבצות? אז רשמתי גם בעמוד השני וגם במשבצות מתחת לשאלות ובחלק מן השאלות רשמתי את התשובה גם במשבצות וגם ישר אחרי השאלה, יורידו לי על זה? :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.