פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר צילמתי בצבע אבל זה לא קשור. אני מדבר על הדפסה. הדפסתי בצבע קצת. וראיתי שמאז הדיו הולך ויורד.ניקוי ראשים התבצע אולי פעם 1.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים חחחחח.....גם לי זה היה ככה ואני יודע מה לעשות...שמע בלילה תסגור את החלון כי באים גמדים (עם כובע כתום) מהשמים ושותים לך את הדיו...הם אוהבים את הצבע הצבעוני בגלל הריח שלו,קיצר סגור חלון בלילה ותרסס K300 ליד המדפסת...מקווה שעזרתי.
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר הדפסתי לא צילמתי הדפסתי!!! ולא ! לא הדפסתי הרבה בצבע! מה הקשר צילמתי!?
פורסם 2007 במאי 2918 שנים תנסה לבדוק בתוכנה כמה נשאר לך במיכל של הצבע, אם הוא ריק תבדוק אם הוא מחובר בכלל כמו שצריך ותעשה ניקוי.
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר אנשים לא נראה לי שהבנתם מה הבעיה בכלל.הדפסתי 800 דפים בשחור לבן. אולי 10 דפים בצע. ועכשיו כשאני מסתכל על הסטטוס של מיכלי הצבע, אני רואה כי חצי ממיכל הציבעוני ריק.השאלה, מדוע?
פורסם 2007 במאי 2918 שנים כי אם זה המיכלים שהגיעו אם המדפסת הם מגיעים חצי כי אז לחברות המדפסות לא יהיה רווח הרי היום מיכלי דיו יקרים וצריך לתת דוגמית וזה מה שקורה
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר וואו אתה ממשיך וממשיך אהה? מה הקשר לצילמת בצבע? אני מדבר על מדפסת. מדפסת היא מכשיר שמדפיס ולא מצלם!!! יש לי סורק אבל מה הקשר!? כי אם זה המיכלים שהגיעו אם המדפסת הם מגיעים חצי כי אז לחברות המדפסות לא יהיה רווח הרי היום מיכלי דיו יקרים וצריך לתת דוגמית וזה מה שקורה גם לא קשור. קיבלתי את המיכלים מלאים לפי הסטטוס ועכשיו לפי הסטטוס הם חצי ריקים. אני רוצה להבין לאן הלך הצבע אם הדפסתי הרוב בשחור לבן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.