פורסם 2007 במאי 2818 שנים כאשר אני מנסה לצרוב DVD+ RW אני מקבל הודאת שגיאה (צירפתי JPG) , ניסיתי עם מס' דיסקים וכן DVD- RW מעולם לא עשה בעיות[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר voodoo- אני צורב על *2 בגדול ככה שאין איפה לרדת יותר , אם לא ימצא פתרון אז אני הבדוק גירסה/תוכנה אחרת לצריבהX-DUDE- פירמוט בתוכנה הנ"ל לא עזרה, אני מקבל את אותה הודאת השגיאה
פורסם 2007 במאי 2818 שנים לא קשור לנירו, הוא לא יכול לפרמט את הדיסק גם עם תוכנה חיצונית.נסה למחוק\לפרמט את הדיסק על צורב אחר (חבר או מישהו)... אם השגיאה מופיעה גם על צורב אחר אז המדיה פגומה.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר לא קשור לנירו, הוא לא יכול לפרמט את הדיסק גם עם תוכנה חיצונית.נסה למחוק\לפרמט את הדיסק על צורב אחר (חבר או מישהו)... אם השגיאה מופיעה גם על צורב אחר אז המדיה פגומה.הייתה אי הבנה, הפירמוט בתוכנה שהמלצת עבר בהצלחה אך הודאת השגיאה לא נפסקה.כמוכן כפי שכתבתי מקודם בדקתי עם מס' דיסקים וכולם איכותיים (וורבטיים).יש המלצה על תוכנת צריבה אחרת (מלבד ROXIO)
פורסם 2007 במאי 2818 שנים הפירמוט בתוכנה שהמלצת עבר בהצלחה אך הודאת השגיאה לא נפסקה.זה גם מה שאני הבנתי.מנסיון, Nero 7 היא תוכנה שיוצרת הרבה יותר בעיות מ Nero 6.6, לכן אני רואה אותן כשונות לחלוטין.ניסית לצרוב בעזרתה ?
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר התקנתי 6.6 עדיין עושה צרותבתכלס אני העשה טיול לאופיס דיפו והנסה להחזיר את הדיסקים, למרות שכבר עברו יותר משבועיים
פורסם 2007 במאי 2818 שנים הם באריזות בודדות, או באריזה משותפת ?לא יודע אם הם ירצו לקבל אותם בחזרה.נסה לעשות כעצת x-dudeנסה למחוק\לפרמט את הדיסק על צורב אחר (חבר או מישהו)...
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר בודדות וכמובן התקשרתי כדי לוודא והם אמרו לבוא, אבל עדיין אני לא ההיה מופתע אם הם יעשו בעיות ובצדק יש לומר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.