פורסם 2007 במאי 2818 שנים שלום , הורדתי סרט שהסיומת שלו היא MKV צרבתי אותו בתור קובץ על דיסק אבל ה-DVD שלי לא קורא את הקובץ הזה. יש לי DVD של APEX עד עכשיו לא היו לו בעיות לקרוא כל קובץ קיים .. איך אני יכול , אם אפשר , להמיר אותו לקובץ שאני אוכל לראות אותו ב-DVD שלי ובלי שתרד לו האיכות. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא . תודה מראש
פורסם 2007 במאי 2818 שנים תנסה להמיר את הסרט לXVID על אותה רזולוציה ותצרוב אותו. אם הסרט לא יתקע הצלחת אם כן תקטין את הרצולוציה ל720 על 320 או 440 בערך
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר תודה רבה לכם אני אבדוק את המדריך .. ה-DVD שלי תומך ב - HD כבר ראיתי בוא סרטים שהורדתי באיכות כזאת , פשוט עוד לא נתקלתי בקובץ MKV שוב תודה
פורסם 2007 במאי 2818 שנים הי,איזה דגם יש לך?גם לי יש APEX ,ואני בספק שהמכשיר מסוגל לשדר HD טהורואיזה מסך יש לך?או טלויזיה?the Z-Guy
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר הדגם שלי זה - DVX-2400הוא מחובר ל- LCD 32 הורדתי לא ממזמן את הסרט 300 באיכות HD פשוט הקובץ היה מוכן כבר לצריבה , פשוט צרבתי וראיתי ב-DVD ורואים ממש טוב והאיכות סאונד מטורפת.. עריכה: נראה לי שטעיתי אחי , את הסרט 300 הורדתי באיכות של DVDR או שזה אותו הדבר בעצם או שטעיתי .:\
פורסם 2007 במאי 2818 שנים לא אותו דבר, MKV זה באיכות הרבה יותר גבוהה כמו כן, גם הHDTV וה HR הם לא באיכות גבוהה כמו הMKV (ששוקל בהתאם)
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר אז יש בעצם דרך לראות את הקובץ MKV ב DVD שלי ? כי חיפשתי תוכנות להמיר אותו ולא מצאתי .. תודה מראש,
פורסם 2007 במאי 3018 שנים Nimm צודק, בכל מקרה ל300 יצאו רק גרסאות באיכות נמוכה, אם תשים לב >DVDSCR.DVDR = זהו סכרינר של DVDR.תחכה שיצא DVDR טהור => 300.DVDRולא TC/TS/DVDSCR/ETC.....וHDDVD לא משחררים כמעט ברשת, רק סדרות שזה 720P וזה .mkv וזה באמת איכות טובה, ועוד נקודה - אם אתה ממיר את הקבצים ומוריד מהרזולוציה אז אתה בעצם דופק את האיכות, אז בשביל מה להוריד MKV ? תוריד AVI = > או DVDR או XVID...מקווה שעזרתי.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר אחלה ! שוב המון תודה לכל מי שהגיב ועזר לי . שיהיה סוף שבוע מהנה לכולם !
פורסם 2007 במאי 3118 שנים אין לך אפשרות לראות עם הDVD שלך סרטי HDי264Hצר לי אך סרטים שהמחשב שלך מוריד ואתה כן רוצה לראות תוכל להשתמש במכשיר STREAMER מכשיר מזרים מדיה באופן אלחוטי וכמובן לטלוויזיה שלך http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=924
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.