עבור לתוכן

האם משתלם לקנות כרגע SPARKLE SF-PX88GTS GEFORCE 8800GTS 320MB

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש הבדל חוץ מ2 המשחקים האלה שאם כל הכבוד אין לי כולכך מה לעשות איתם והם לא ממש מעניינים אותי .. ?

פורסם

אמרתי לך כבר מה ההבדל שלידטק נותנים 3 שנות אחריות וזה קריטי אז תבדוק תנושא

עצם זה שמהשחקים שוליים זה נכון אבל אולי תוכל למכור אותם או משו . בכל אופן עדיף לקבל אותם מלא לקבל כלום לא?

אתה ממש רוצה את השני? אז קח אותו

פורסם

אתה לא מקבל גם ככה את המשחקים... בארץ הספקים מזמינים רק את הכרטיס עם הכבלים

עם המשחקים זה פחות משתלם להם

תשאל את החנות אם הם נותנים את הכרטיס עם משחקים

פורסם
  • מחבר

נותנים.. זה רשום בדף : : LEADTEK UTILITIES AND DRIVERS

2 : POWER DVD 6.0

3 : WINFOX 2.0

4 : GAME SPELL FORCE 2

5 : GAME SERIUS SAM II

בכל אופן כמו שאמרתי אין לי צורך בשטויות האלה.. מה שמעניין אותי זה איזה כרטיס עדיף..

ואולי בכלל יש מקום במרכז הארץ שמוכר יותר בזול..

פורסם

זה רשום בחנות או שזה רשום באתר שלהם?

פורסם

הכרטיסים של SPARKLE הם הכרטיסים הכי זולים של גירסת ה- 320 שתימצא בשוק והם לא נופלים מאף חברה אחרת.

קודם כול אם אתה שוקל ליקנות את הכרטיס של לדסדק אני ממליץ לך ליבדוק את הכרטיס של ספרקל גירסת ה-oc גירסה יותר טובה שעולה בביצועים שלה אפילו על גירסת ה 640mb

יש סקירה של הכרטיס באתר בעברית ::

http://hwzone.co.il/reviews/sparkle_calibre/

המחיר של הכרטיס אמור להיותר 1800ש"ח שזה 100 שקל יותר מהגירסה הרגילה של לדסדק .

אני הייתי ממליץ לך ליקנות את גירסת ה-oc של ספרקל שלפי דעתי הכי מישתלם ליקנות אותה בטווח מחירים זה.

חוץ מזה הכרטיס 8800gts 320 יחזיק טוב מאוד גם לעוד שנתיים וגם אחרי תוכל לשחק על הגדרות הבנוניות ושלא נדבר על כמה זמן ייקח עד שתיצטרך להיתפשר על מינימום.

האפשרות היחידה שבה הכרטיס לא יוכל להריץ כול משחק על הגדרות גבוהות בשנה וחצי הבאות הוא רק עם תחליט להחליף את המסך למסך ו\או לשנות את הרזולוציה לרזולוציה גבוהה.

נ.ב עם הכרטיס לא בא שום משחק (נו באמת מי צריך את המשחקים האלה עדיף ליקנות כרטיס מסך יותר זול מאשר ליקנות אחד יקר עם כול מני תוספות לא נחוצות)

פורסם
  • מחבר

זה רשום בחנות או שזה רשום באתר שלהם?

באתר.. הינה הלינק :

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1343&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20&

ובכל מקרה כמו שצייניתי לא ממש משנה לי אין לי מה לעשות עם המשחקים האלה שהם נותנים..[br]פורסם בתאריך: 28.05.2007 בשעה 23:01:32

באתר.. הינה הלינק :

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1343&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20&

ובכל מקרה כמו שצייניתי לא ממש משנה לי אין לי מה לעשות עם המשחקים האלה שהם נותנים..

הLEADTEK עולה 1610 וזה גם כבר יוצא לי המון כסף ככה ש1800 נראה לי בכלל כסכום מפלצתי.. מה עוד שלא נראה לי שיש לי צרכים כאלה מטורפים , אני לא איזה גיימר כזה מטורף ..

בקשר למשחקים כמו שכתבתי בהודעות הקודמות שלי באמת שאין מה לעשות איתם וזה לא מעניין אותי אם אני יקבל עם הכרטיס משחק וא לא..

פורסם
  • מחבר

מציאים לי של MSI באותו המחיר של הLEADTEK , מה עדיף ?

פורסם

מציאים לי של MSI באותו המחיר של הLEADTEK , מה עדיף ?

leadtek

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על MSI .......ולא לידטק ,נירא לי שגם המפרט שלה יותר טוב . :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים