עבור לתוכן

האם משתלם לקנות כרגע SPARKLE SF-PX88GTS GEFORCE 8800GTS 320MB

Featured Replies

פורסם

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1380&category_id=28e13897d453264ab8e556534c418d47&

המפרט שלי הוא מש שרשום בצד..

אני לא איזה גיימר מטורף אבל בכל זאת אני מעריך שבמצב השוק כרגע זה הוא להשקיע את הסכום הזה בכרטיס ולקבל ביצועים טובים מאוד לשנה הקרובה לפחות או להשקיע כמעט חצי מהסכום ולקבל ביצועים במקרה הטוב לחצי שנה..

מה אתם אומרים?

פורסם

הוא יחזיק טוב יותר משנה.

אני אישית הייתי הולך עליו אם התקציב מאפשר.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון לא רציתי לעבור את ה1000 שקל אבל אני אומר לעצמי שעדיף מה שנקרה להיחנק ולהוציא על משהו שהוא באמת פצצה של דבר.. ה600 שקל האלה לא מה שיגרמו לי להיות מיליונר ולא מה שיגרום לי לחיות ברחוב :-)

השאלה הגדולה רק אם כבר מוציאים 1600 שקל אז אם זאת האופציה הכי טובה?

פורסם

1600 שח? כן אני לא רואה משהו שמתחרה בטווח מחירים הזה.

פורסם
  • מחבר

מבחינת הספק כוח ( שהוא ליברטי 400 ) לא אמורות להיות שום בעיות נכון?

אורך הכרטיס צפוי להיות בעיה?

אני מתאר לעצמי פשוט שלא יהיה כולכך נעים לקנות ואז לגלות שיש בעיה וצריך להתחיל לריב עם החנות על החזרים..

עוד משהו חשוב זה האם צפויה איזה ירידת מחירים דרסטית בזמן הממש קרוב? 100 שקל זה לא קריטי אבל שלא נגלה עוד חודש שזה ירד ב300 שקל.. לא נעים

פורסם

לדעתי עדיף שתקיח את הכרטיס של LEADTECH הוא מגיע עם 3 שנות אחריות במקום שנתיים בלינק שנתת פלוס באנדל קצת יותר עשיר

אבל האחריות זה מה שמשחק פה תפקיד

פורסם

מבחינת הספק כוח ( שהוא ליברטי 400 ) לא אמורות להיות שום בעיות נכון?

אורך הכרטיס צפוי להיות בעיה?

אני מתאר לעצמי פשוט שלא יהיה כולכך נעים לקנות ואז לגלות שיש בעיה וצריך להתחיל לריב עם החנות על החזרים..

עוד משהו חשוב זה האם צפויה איזה ירידת מחירים דרסטית בזמן הממש קרוב? 100 שקל זה לא קריטי אבל שלא נגלה עוד חודש שזה ירד ב300 שקל.. לא נעים

לא אין בעיות עם שום דבר ממה שאמרת.

ירידת מחירים לא צפוייה אבל אפשרית.

פורסם
  • מחבר

לדעתי עדיף שתקיח את הכרטיס של LEADTECH הוא מגיע עם 3 שנות אחריות במקום שנתיים בלינק שנתת פלוס באנדל קצת יותר עשיר

אבל האחריות זה מה שמשחק פה תפקיד

אתה מתכוון לזה ?

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1343&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20&

משום מה בחנות הספציפית הזאת האחריות גם כאן היא רק לשנתיים..

הסיבה שבחרתי את המקום הזה הוא שהכי הכי קרוב לי לבית והכי זול שמצאתי..

בכל מקרה שנתיים אחריות נראה לי מספיק גם ככה .. לא מתוכנן OC..

מה ההבדלים האחרים בין שני הכרטיסים ואיך יודעים איזה משניהם יותר משתלם?

פורסם

הוא יחזיק טוב יותר משנה.אני אישית הייתי הולך עליו אם התקציב מאפשר.

במקומך לא הייתי אומר את זה...

הכרטיס מסך שלי עכשיו עובר ל-Medium... :-\

פורסם

לא הגיוני, X1900XT צריך לתת חווית משחק עם כל ההגדרות על HIGH במשחקים כמו C&C3 וCoH. אולי לא STALKER, אבל עדיין, הוא יראה טוב מאוד גם עם הגדרות קצת יותר נמוכות.

פורסם

במקומך לא הייתי אומר את זה...

הכרטיס מסך שלי עכשיו עובר ל-Medium... :-\

אני לא מכיר כרטיס high-end שלא החזיק לפחות שנה בצורה טובה.

פורסם

אני לא מכיר כרטיס high-end שלא החזיק לפחות שנה בצורה טובה.

אצלי הלוסט פלאנט וה-dirt מופעלים אצלי על מדיום ולא יותר... וגם ככה ה-FPS לא משהו.

פורסם

לפי מה שאתה אומר כנראה שחסר לך כמה דברים: 1. דיירקסט , 2. דרייבר , תבדוק אותם שיהיו הכי מעודכנים, ואז נראה את התוצאות.

פורסם

חבל שהאחריות היא ל2 תבדוק את העניין כי LEADTECH נותנים אחריות לשלוש יכול להיות שזו טעות

מכיוון ששניהם אותו מחיר אני ממליץ על הLEADTECH לו יש באנדל בניגוד לשני .אומנם לא מרשים אבל עדיף לקבל 2 משחקים נחמדיםן מלא לקבל כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים