עבור לתוכן

לוח אם תומך ddr333 מקבל ddr400?

Featured Replies

פורסם

שאלה בכותרת, הוא יקבל את הזכרון [אני יודע שהוא אמור להגביל אותו ל-333...].

+ האם הוא יעשה בעיות אם יש לי סטיק של ddr333 [ז'תומרת ddr333+ddr400]

שניהם cl2.5...?

פורסם

לא אמורה להיות בעיה , פשוט הזיכרון לא יעבוד במהירות 400 אלה כפי שהלוח תומך.

333..

פורסם

לא בגלל שהלוח תומך בכך, אלא משום שהזיכרנות תמיד פועלים לפי הקצב הנמוך ביותר, ולכן, זה יעבוד לפי DDR333.

פורסם

לא בגלל שהלוח תומך בכך, אלא משום שהזיכרנות תמיד פועלים לפי הקצב הנמוך ביותר, ולכן, זה יעבוד לפי DDR333.

במקרה שלו הלוח לא תומך בDDR 400 ככה שזה לא ממש משנה אם שני הזיכרונות הם 400...

פורסם

א. תלוי איזה לוח יש לו.

ב. יש לי לוח ASUS P4S8X שיצא לאור לפני שהיו זכרונות 400 כך שרשמית הוא לא תומך בהם. (לא רשמית הוא תומך ועוד איך).

במקרה של הלוח שלי, זכרונות 400 עובדים ב400 ולא ב333, אבל, בתנאי שמותקנים עליו אך ורק זכרונות 400.

בתצורה של סטיק 400 וסטיק 333 הם יעבדו ב333 (בתצורה של שני סטיקים 400 ואחד 333 הביוס לא מזהה את ה333).

(זאת לא תאוריה, זה המצב אצלי).

ג. במידה ויש לך סטיק אחד של 333 ואתה מתכוון לרכוש סטיק 400 גדול בגלל שהלוח כן יתמוך בו, לדעתי כבר עדיף לשדרג את הלוח ואת המעבד.

(בקומבו של 1100 ש"ח תקבל גם לוח גם מעבד חדש וגם 2 ג'יגה 667 DDR2 - גם הלוח וגם המעבד יהיו הרבה יותר חזקים מכל מה שיש לך שם).

ג'יגה של DDR400 פשוט לא שווה את ההשקעה. לא כלכלית, ולא מעשית ובכל מקרה תוך שנה אתה תשדרג.

פורסם

1. הוא ציין בכותרת שהלוח שלו תומך עד 333...

2. במקרה של הלוח שלך..אסוס הוסיפו בביטס תמיכה לא רישמית בDDR400....ברוב הלוחות זה לא ככה... ;D

3. מלהוסיף זיכרון להגיע להחלפת לוח ומעבד זה אבסורד..שכן עדיף לחכות לתקציב נורמלי ולהחליף את כל המערכת..

פורסם

1. הוא ציין בכותרת שהלוח שלו תומך עד 333...

2. במקרה של הלוח שלך..אסוס הוסיפו בביטס תמיכה לא רישמית בDDR400....ברוב הלוחות זה לא ככה... ;D

3. מלהוסיף זיכרון להגיע להחלפת לוח ומעבד זה אבסורד..שכן עדיף לחכות לתקציב נורמלי ולהחליף את כל המערכת..

1. הוא לא ציין איזה לוח.

2. צודק.

לגבי 3 - בכלל לא אבסורד, זה באמת תלוי באיזה כמות של DDR400 מדובר ואם הוא הולך להשקיע ברכישה.

ברור שאם קיבל את הזכרון במתנה או בגרושים, אז לא. וגם תלוי אם יש לו רכיבים איכותיים (או כאלה שעלו לו הרבה כסף ואפשר להמשיך איתם)

שהוא רוצה להעביר הלאה או לא.

במקרה שלי, של צורך ביותר מעוד ג'יגה כבר יותר זול להחליף את הלוח והמעבד. (הסטיק 333 למעשה חסר שימוש, וגם יוצר טעויות כשהוא עובד והרושם שנוצר לי הוא שהמחשב עם שני סטיקים של 400 אחד 512 ואחד 256 יותר מהיר מאשר כששלושתם מותקנים בו).

פורסם
  • מחבר

אהלן חברה, תודה על התגובות... אני יודע על מה אתם מדברים הקטע הוא שחסר לי מה שנקרא - ניסיון[על הלוח... :)]

פשוט מאוד, הלוח הוא - GA-8ST800 של GB.

אני כבר אבדוק אם לפי האתר שלהם בהנחה שיש פירוט על עידכוני ביוס ישנה תמיכה בDDR400...

[אם מישהו מוצא מידע "לא רשמי" שיגיד לי :smile1:]

אגב אני לא בטוח שהוא תומך בDC ואני חושש שכתוצאה מכך תהיה לי "פגיעה" ברוחב פס.. באסה...

טוב.. נריץ חיפוש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים